Apple iPhone XS Premiat Camera Smartphone a Anului

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Apple iPhone XS Premiat Camera Smartphone a Anului

Deși Pixel 3 a fost foarte lăudat de Digital Photography Review pentru abilitățile sale în materie de fotografie, primul loc a fost acrodat noului iPhone XS datorită “unui set de caracteristici mai rotunjite ce include un mod video de top, un Auto Focus solid, o gamă largă de culori capturate și o afișare HDR a imaginilor, plus îmbunătățiri semnificative față de originalul iPhone X.”

În ultimii doi ani Google a investit masiv în imaginea digitală mobilă, în special în Image Signal Processing folosit pe telefoanele Pixel. Digital Photography Review a apreciat mult modul Night Sight, care capturează rapid o serie de fotografii și le îmbină cu ajutorul procesării pentru a “extrage mai multe detalii, a reduce zgomotul și a înlătura nevoia de demozaicare.” Site-ul a numit-o “cea mai bună cameră smartphone văzută vreodată.”

Cu toate acestea, utilizatorii de dispozitive mobile nu doresc doar să captureze imagini de studio în condiții de lumină scăzută. Apple, încă de la lansarea iPhone 4 în 2010, a adoptat o abordare inteligentă pentru a face iPhone-ul o cameră mobilă performantă pentru o gamă largă de utilizări, de la fotografiat la înregistrare video și până la Panorama, Slo-Mo, Time-Lapse și obiectiv dual, aducând imaginile Portrait cu profunzime de câmp la un alt nivel o dată cu iPhone 7 Plus.

Modele iPhone XS au fost apreciate de DP Review care au denumit “senzorul de imagine mai mare din camera principală ca acoperind o gamă mai bună de dinamică și performanță în lumină scăzută și un mod Portrait mai rafinat. Parcă făcând în ciudă camerelor tradiționale, iPhone XS vă permite să alegeți diafragma după ce ați fotografiat—începând cu F1.4 și până la F16. Într-un mod inteligent, Apple a modelat proprietățile optice ale obiectivelor portret reale cu cadru întreg, pentru a simula cu exactitate—și atractiv—bokeh-ul “real”.

Site-ul a denumit noul Smart HDR Apple “ca poate cea mai importantă îmbunătățire,” observând că “profită de capacitățile de procesare mai rapide ale telefonului pentru a capta scene dinamice mai mari în cadre, în panorame și chiar în filme de până la 4K/30p, făcând ca metrajele HEVC 4K să fie cele mai bune pe care le-am văzut vreodată create de un smartphone. ”

Top 5 Smartphone Camera

  1. Apple iPhone XS
  2. Google Pixel 3
  3. Huawei Mate 20 Pro
  4. Samsung Galaxy S9+
  5. Sony Xperia XZ3

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

SourceDP Review
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă