Apple iPhone SE Atrage Mai Multi Utlizatori de Android

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Apple iPhone SE Atrage Mai Multi Utlizatori de Android

Nu a fost un secret faptul că Apple este într-o căutare continuă de metode prin care să aducă mai mulți consumatori din ecosistemul Android gata să renunțe în favoarea iOS-ului și a device-urilor care funcționează cu acest sistem de operare. Ca o parte a acestor eforturi, Tim Cook și echipa sa au încercat să ofere utilizatorilor de Android ceva după care aceștia au râvnit de mult timp prin device-urile mult mai mari ca iPhone 6/6 Plus și iPhone 6s/6s Plus, la un preț mult mai accesibil.

Acum, noi date au apărut la lumină și dezvăluie că introducerea celui mai accesibil model de iPhone acum, se pare că va fi o plată instantă pentru Apple prin convingerea mai multor consumatori să treacă de la Android la platforma mobilă iOS.

Cu acestea fiind spuse, aceste noi date se pare că sugerează că iPhone SE atrage o rată mai mare de utlizatori de Andorid, peste orice alt model iPhone lansat înainte de acesta:

“Date recente oferite de Slice Intelligence indică faptul că iPhone SE poate ajuta compania Apple să-și crească baza de conumatori iPhone. Doar 35 la sută din cumpăratorii de iPhone SE au mai cumpărat un iPhone on-line în ultimii doi ani, iar 16 la sută dintre aceștia au fost înainte utilizatori de Android.”

iPhone-Upgrades-by-Model-1

În comparație cu datele anterioare Apple de la lansarea iPhone 6s, se pare că acest device mai ieftin, iPhone SE își atinge mai bine cauza decât a reușit flagship-ul curent:

“Prin comparație, 49 la sută din cumpărătorii iPhone 6s au trecut de la un iPhone anterior, iar 10 la sută dintre aceștia și-au înlocuit dispozitivul Android în ultmii doi ani.”

Demographics-iPhone-Buyers-Age-1024x788

Datele sunt de asemenea disponibile și pentru tipul de cumpărător care și-a arătat instant interesul pentru achiziția noului iPhone SE. Analiștii sugerează că toți cumpărătorii iPhone SE sunt “bătrăni, mai puțin educați, și surprinzător, mai mulți bărbați” decât cei ce au cumpărat alte modele iPhone. Aproape 21 la sută dintre cei ce au cumpărat un iPhone SE se află în intervalul de vârstă 45-54 de ani, cu un procentaj de 77 la sută bărbați, dintre acești cumpărători.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Slice Intelligence

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă