Aplicatia Strava actualizata cu un sistem de urmarire in timp real pentru siguranta

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Aplicatia Strava actualizata cu un sistem de urmarire in timp real pentru siguranta

Dezvoltatorii popularei aplicații pentru alergare și bicicletă Strava, au anunțat o nouă caracteristică de siguranță pentru membri premium, care le permite utilizatorilor să trimită în timp real locația lor către prieteni și familie.

Noua caracteristică numită Beacon, înseamnă că alegă alergătorii și cicliști pot partaja acum locația lor cu anumite persoane selectate de către ei, care mai apoi îi pot localiza foarte ușor dacă aceștia nu se mai întorc din antrenamentele lor atunci când ar trebui normal să se întoarcă, sau în cazul unei situații de urgenă, de exemplu.

“Să zicem că este 3:30 PM, și conform calculelor estimezi că vei fi cel târziu la ora 3:00 PM acasă, dar nu există nici o indicație cum că te-ai mișca spre casă,” a declarat Ethan Hollinshead, Senior Product Manager pe blogul Strava. “Acest lucru este un bun indiciu prin care ar trebui ca cei apropiați să ajungă la tine, sau cel puțin să încerce să afle ce s-a întâmplat. Poate te-ai oprit la o cafea, sau poate ai o pană de cauciuc. Este cu adevărat dezvoltată pentru a ajuta ciclistul sau alergătorul să fie permanent într-o liniște interioară — să țină oamenii lipsiți de griji inutile în ceea ce te privește.”

Conform Strava, contactele selectate nu trebuie să fie obligatoriu utilizatori ai aplicației. Practic, aplicația trimite mesaje text către contactele care au fost selectate, mesaje ce vor include un link securizat care arată locația exactă a utilizatorului pe hartă, permițând astfel să urmărească progresul utilizatorului în timp real.

Odată ce utilizatorii premium au actualizat aplicația, caracteristica Beacon va apărea în partea de jos a ecranului, exact lângă ecranul Run sau Ride. Cu o simplă apăsare a pictogramei Beacon, utilizatorii vor putea alege până la trei contacte diferite care să primească locația exactă.

Aplicația Strava se poate descărca gratuit și este disponibilă pentru iPhone și iPad prin App Store. Pentru fi utilizator și membru premium Strava, costul abonamentului este de 6 dolari pe lună.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă