Aplicația Gratuită a Săptămânii: Nightgate

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Nightgate

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Nightgate. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 4 euro.

- Advertisement -

Nightgate este joc arcade provocator bazat în primul rând pe reflexe, pentru că acțiunea jocului are lor într-o rețea de computere inteligente, practivc singura formă de viață diponibilă pe Pământ în anul 2398. Punctul alb reprezintă personajul principal care trebui să exploreze această rețea, urmărind punctele colorate dar evitând tot ce este roșu pe ecran. Este un joc deosebit în stilul abstract, un puzzler sci-fi minimal, cu 50 de niveluri care pot fi jucate pe iPhone, iPad și Apple TV.

Rețeaua cuprinde o grămadă de forme geometrice complicate și linii care se mișcă în jurul formelor perfect. Toate acestea au culori frumoase, brodate pe un fundal negru cu efecte fantastice și o muzică deosebită.

Aici puteți vedea un gameplay trailer pentru Nightgate:

4€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă