Aplicația Gratuită a Săptămânii: Hyperburner

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Hyperburner

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Hyperburner. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

- Advertisement -

Hyperbuner este un joc de tip racer în care trebuie să conduci o navă spațială ce zboară cu viteze amețitoare într-un sistem solar colonial îndepărat. Doar tu și nava ta super rapidă puteți trece prin întrecerile extrem de periculoase, pline de obstacole și locuri foarte strâmte, în care vă sunt testate abilitățile de mare pilot și premiate cu podiumuri în funcție de rezultate. Jocul este extrem de bine realizat și pune în valoare toate capacitățile iPhone-ului, cu comenzi line și receptiveși trasee ce pot fi jucate în modul portret sau landscape.

În clipul de mai jos puteți vedea aplicația în plină acțiune:

3€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă