Aplicația Gratuită a Săptămânii: Green Riding Hood

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Green Riding Hood

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Green Riding Hood. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

- Advertisement -

Green Riding Hood este o carte de povești interactivă cu scopul de a ajuta copiii sa dezvolte obiceiuri sanatoase. Este doldora de grafică fumoasă, de mini jocuri distractive și o poveste amuzantă care pune o tentă modernă peste basmele clasice. Este o adevărată capodoperă pentru copii.

O remarcă din App Store spune așa despre Green Riding Hood:

Recasting Grandma as an herbal tea-sipping yoga teacher is just one of the fun ways this gorgeous storybook encourages kids to develop healthy habits. (You’ll love Bobaka’s take on the big, not-so-bad Wolf, too.) We’re having a ball exploring each interactive page, and the app’s tasty vegetarian recipes make great projects for the whole family.

Aici puteți vedea clipul promoțional pentru joc:

3€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă