Aplicația Gratuită a Săptămânii: Blyss

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Blyss

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Blyss. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 1 euro.

- Advertisement -

Blyss este în esență un puzzle fără sfărșit, un fel de mahjong, oferind un calm aparte printr-o grafică senină și o coloană sonoră transcendentă. Jocul oferă puzzle-uri unice, nelimitate, cu trei moduri de joc și un clasament pentru jucător.

Blyss a reușit să creeze puzzle-uri care dau o senzație de eleganță, dând posibilitatea jucătorilor să le rezolve într-un mod foarte plăcut, iar acest lucru nu este nici artă și nici știință, ci pur și simplu magie. Faptul că Blyss a reușit să facă acest lucru într-o succesiune de puzzle-uri simple, rapide, pe care le poți rezolva în pauza de la servici de exemplu, este un lucru absolut incredibil.

În clipul de mai jos puteți vedea aplicația în plină acțiune:

1€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă