Aplicația Gratuită a Săptămânii: Bean’s Quest

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Bean’s Quest

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Bean’s Quest. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

- Advertisement -

Emilio a fost blestemat și iubita lui răpită! Transformat de magia neagră într-un bob de fasole, trebuie să îl ajuți să sară în drumul său spre victorie; victorie ce înseamnă salvarea dragostei adevărate și a animalului de companie pierdut (axolotls) din mâinile vrăjitorului nefast. Bean’s Quest aduce înapoi platforma retro pentru iPhone și iPad, dar cu comenzi super intuitive—apeși stânga sau drapta pe ecran.

Bean’s Quest este un joc superb pe 16-biți, cu niveluri stilizate la 60 de frame-uri pe secundă. Jocul este plin de diamante sclipitoare, de efecte speciale scânteietoare, culminate într-o vedere fermecătoare. Bean’s Ques are 50 de provocări întinse pe 5 lumi frumoase, unde fiecare stadiu este plin de diamante pe care trebuie să le colectezi și de un număr de salturi perfecte. Pentru a finaliza cu succes fiecare nivel e nevoie de un salt perfect care poate fi atins cu ușurință dacă vă mișcați suficient de repede. Jocul are o grafică 2D perfectă, suport iCloud și un soundtrack incredibil.

În clipul de mai jos puteți vedea jocul în plină acțiune:

3€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă