Aplicația Gratuită a Săptămânii: Angry Birds Space

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Angry Birds Space

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Angry Birds Space. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 4 euro.

- Advertisement -

Cu siguranță jocul nu are nevoie de prea multe explicații, deoarece cred că oricine folosește un smartphone și îi place să se joace în timpul liber, a jucat sau încercat măcar odată Angry Birds. În general ideea jocului este aceași, cu excepția faptului că în Angry Birds Space vă veți buncura de peste 300 de niveluri interstelare, câteva personaje noi, trucuri pentru loviturile gravitaționale și multe altele.

O remarcă din App Store spune așa despre Angry Birds Space:

Think you’ve seen it all from the Angry Birds franchise? Think again. Our feathered friends are wackier than ever in this sequel that boosts classic pig-blasting action with cosmic physics. Rovio had us at gravitational fields, but between all the brilliant levels, fearsome new fowl, and zany visuals, we’re totally entertained. 

Și aici puteți vedea clipul promoțional pentru joc:

4€– Free –  App store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă