Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Apelul FaceTime este o modalitate excelentă prin care poți să te vezi cu cei dragi de departe. Iar dacă nu știai, poate fi folosit și pentru apeluri de grup FaceTime, putând astfel să vorbești cu mai mulți membri ai familiei sau prieteni deodată.

- Advertisement -

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages.

Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime pe iPhone și/sau iPad.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime Direct din Aplicație

Pentru a începe un apel de grup cu câteva dintre contactele voastre este necesar să deschideți aplicația FaceTime și să urmați pașii de mai jos.

1. Apăsați pe semnul plus din colțul din dreapta sus.

2. Începeți să tastați numele primului contact și selectați-l după care tastați următorul nume ș.a.m.d.p. Sau puteți să apăsați pe semnul plus din același câmp pentru a selecta numele din lista de contacte.

3. Apăsați pe apel Audio sau Video în funcție de apelul de grup FaceTime pe care doriți să îl inițiați.

Apelul vostru va începe îndată!

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

- Advertisement -

 

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime din Aplicația Messages

Dacă aveți deja un grup de chat creat în aplicația Messages, puteți oricând să începeți un apel de grup FaceTime cu toți prietenii din acel grup.

1. În partea de sus a conversației sunt pictogramele tuturor participanților la conversație, apăsați pe ele.

2. Meniul se va deschide și va fi afișat butonul Facetime.

Asta este tot! Fiecare participant la chat ar trebuie să audă cum îi va suna telefonul pentru a se alătura apelului de grup FaceTime.

Opțiuni disponibile în timpul apelului de grup FaceTime

Atunci când vă aflați într-un apel de grup FaceTime puteți să adăugați oricând un alt participant.

Apăsați pe semnul plus și apoi selectați numele din lista de contacte pentru ca acesta să participe la randu-i în apelul de grup.

Totodată puteți să utilizați celelalte butoane disponibile în timpul apelului de grup, adugând efecte, punându-vă pe mute, puteți schimba camera sau pur și simplu puteți închide apelul.

De Ce Aveți Nevoie Pentru A Iniția Un Apel De Grup FaceTime

Pentru a putea iniția un apel de grup FaceTime este nevoie ca toți participanții să dispună de un dispozitiv iPhone/iPad și de versiunea de iOS necesară. Conform Apple:

Pentru a utiliza apeluri video de Grup FaceTime, aveți nevoie de iOS 12.1.4 pe unul dintre aceste dispozitive: iPhone 6s sau versiuni ulterioare, iPad Pro sau versiunea ulterioară, iPad Air 2 sau mai recent, iPad Mini 4 sau mai recent, sau iPod touch (generația a 7-a). Modelele anterioare de iPhone, iPad și iPod touch care acceptă iOS 12.1.4 pot participa la apelurile Grup FaceTime în calitate de participanți audio.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă