Acesta este Noul Citroen C6 prezentat in premiera la Salonul Auto de la Beijing

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Acesta este Noul Citroen C6 prezentat in premiera la Salonul Auto de la Beijing

O dată cu salonul auto din China, Citroen a înviat din morți plăcuța cu numele C6 pentru o nouă mașină care a debutat în 2016 la Salonul Auto de la Beijing(Beijing Auto Show).

- Advertisement -

Brandul Francezilor nu este singurul din acest proiect, primind o mână din partea partenerului său local, Dogefeng. De fapt, noul C6 este o versiune redesenată a modelului chinezilor, cu un exterior ușor actualizat și o cabină mult mai premium.

Alergând pe o platformă PSA EMP2, la fel ca și fratele său mai mic, Peugeot 308 Sedan, Citroen C6 este mai lung de 5 metri și are un ampatament de 2,9 metri. În interior, are un ecran de 12,3 inci LCD full-color digital pe care se află instrumentele de bord, și un foarte mare display cu touchscreen pentru partea de multimedia. Tapițerie din piele Nappa, inserții din lemn, plafon panoramic, climatizare automată pe patru zone și un nou sistem de asistare pentru șofer.

Citroen nu a dezvăluit încă întreaga listă de specificații pentru acest nou model, dar se așteaptă să utilizeze un motor de 1,8 litri turbo pe benzină ce dezvoltă 200 de cai puteri și un cuplu de 280 Nm, transmise pe puntea din față cu ajutorul unei cutii automate cu șase viteze.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă