Acest Bentley Le Mans din 1928 ar putea aduce 7 milioane de dolari la o licitație [40+ imagini]

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Acest Bentley Le Mans din 1928 ar putea aduce 7 milioane de dolari la o licitație

Dacă nu v-ați imaginat vreodată că se poate plăti pentru o mașină șapte milioane de dolari, ei bine, atât este prețul așteptat pentru acest Bentley vintage la licitația din luna Martie, din cadrul evenimentului Amelia Island Concours d’Elegance.

Așa cum v-ați dat seama, acest automobil Bentley Flying B este încărcat de istorie, fiind un model din 1928 cu un motor de 4½-Litri Le Mans Sports — facturat “ca unul dintre cele mai importante Bentley-uri existente.” Acesta are numărul de șasiu KM3088, și este denumit “Bobtail,” datorită caroseriei sale Vanden Plas.

Acesta a fost introdus de două ori în cursele Le Mans, terminând pe locul trei pe podiumul din 1929. De asemenea, terminând al doilea la cursa Brooklands Double Twelve în același an, făcându-l unul dintre cele două automobile ale singurelor două echipe de uzină ce pretindeau podiumul în acel an. Acesta a fost folosit ulterior pentru antrenamente, mai târziu fiind vândut unei persoane fizice. Acesta a stat mai bine de 40 de ani în garajul familiei Rose.

Foarte bine documentat, conservat impecabil și restaurat comblet, Bobtail este de așteptat să aducă între 6,5 și 7,5 milioane de dolari la licitația RM Sotheby ce va avea loc în perioada 10-11 Martie, în cadrul evenimentului Amelia Island Concours d’Elegance din Ritz-Carlton, insula Amelia din Florida.

Cel mai scump model clasic vândut la licitație este acest Jaguar E-Type din 1963, ce a adus 7,37 milioane de dolari în cadrul licitației Scottsdale, fiind cea mai scumpă mașină vândută la o licitație în 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă