500 de Milioane de Conturi Yahoo Au Fost Sparte, Schimbati-va Parola Cat Mai Repede!

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

500 de Milioane de Conturi Yahoo Au Fost Sparte, Schimbati-va Parola Cat Mai Repede!

Yahoo a confirmat că cel putin 500 de milioane de utilizatori au suferit în urma atacurilor făcute de hackeri, iar datele acestora le-au fost furate în 2014. În timp ce această informație a ajuns pe internet azi noapte, se pare că este mult mai grav decât ne-am fi așteptat. Dacă aveți un cont de Yahoo, este timpul să vă schimbați parola cât mai repede.

În momentul de față Yahoo încearcă să notifice utilizatorii afectați de această spargere, dar informațiile ce au fost deja accesate de către cei pe care Yahoo i-a denumit “state-sponsored actor” includ o grămadă de date personale și foarte importante. Totuși, printre informațiile accesate nu sunt carduri de credit sau conturi bancare. Într-un comunicat oficial pe care Yahoo l-a făcut public astăzi se spun următoarele lucruri:

A recent investigation by Yahoo! Inc. has confirmed that a copy of certain user account information was stolen from the company’s network in late 2014 by what it believes is a state-sponsored actor. The account information may have included names, email addresses, telephone numbers, dates of birth, hashed passwords (the vast majority with bcrypt) and, in some cases, encrypted or unencrypted security questions and answers. The ongoing investigation suggests that stolen information did not include unprotected passwords, payment card data, or bank account information; payment card data and bank account information are not stored in the system that the investigation has found to be affected. Based on the ongoing investigation, Yahoo believes that information associated with at least 500 million user accounts was stolen and the investigation has found no evidence that the state-sponsored actor is currently in Yahoo’s network. Yahoo is working closely with law enforcement on this matter.

Totuși, în loc să așteptați să primiți o notificare de la Yahoo care să vă confirme că faceți parte din acea categorii de utilizatori ale căror conturi au fost sparte, cel mai bine ar fi să vă schimbați parola chiar acum. Folosiți parole mult mai complicate, formate din caractere diferite, litere mari, mici, numere și chiar simboluri, și cel mai bine ar fi să nu folosiți aceeași parola pe care o folosiți și în cazul altor site-uri. Yahoo a recomandat mai demult să se folosească modalități mai complexe de autentificare decât un simplu user și o parolă, iar cel mai bun moment pentru a face acest pas este probabil acum (dacă nu ați facut-o deja), accesând următorul link.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă