5 Modalități De A Elimina Corect Un Dispozitiv Extern De La Mac

Ultimele Articole

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare

Cum Să Curățați Căștile Fără Fir AirPods sau AirPods Pro

Vă recomandăm să curățați și să dezinfectați căștile fără fir AirPods sau AirPods Pro din când în când pentru a le menține curate
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

5 Modalități De A Elimina Corect Un Dispozitiv Extern De La Mac

Alegeți-vă modul preferat de eliminare a dispozitivelor conectate(eject disk volume) la Mac prin USB, evitând astfel avertismentele Disk Not Ejected Properly.

- Advertisement -

Ori de câte ori conectez HDD-ul extern la iMac sau Macbook pentru a lucra fotografiile stocate aici, sau efectuez orice altă operațiune ce înseamnă legarea unui dispozitiv extern prin USB la Mac, mi-a intrat în reflex că înainte să îl scot pur și simplu din USB să efectuez o eliminare corectă a dispozitivului prin eject disk volume. Efectuez întotdeauna această comandă pentru a mă feri feri de orice “defecțiune” presupune eliminarea necorespunzătoare a unui dispozitiv din USB prin simpla scoatere a cablului din Mac. Nu am pățit până în acest moment ca un dispozitiv să se defecteze astfel, dar am întâlnit mai multe cazuri când un dispozitiv eliminat necorespunzător să nu mai fie recunoscut de Mac de cât după un restart. Acest lucru este valabil și pentru un PC cu Windows!

Pentru a elimina (eject disk volume) corect un dispozitv de la Mac, există cinci variante dintre care fiecare utilizator poate alege care îi convine mai mult. Oricare dintre acestea vă va ajuta să eliminați avertismentele și posibilele “defecțiuni” dintre macOS și un dispozitiv:

1. Click Drepata Pe Pictograma De Pe Desktop

Orice dispozitiv extern conectat prin USB la Mac va apărea pe desktop. Puteți să îl eliminați folosind mouse-ul sau trackpad-ul și cu un click dreapta pe pictograma de pe desktop, alegeți Eject “numele dispozitivului.”

5 Modalități De A Elimina Corect Un Dispozitiv Extern De La Mac

2. Trageți Pictograma De Pe Desktop La Coșul de Gunoi

Aceeași pictogramă de pe desktop ce indică un dispozitiv extern conectat la Mac poate fi pur și simplu trasă la coșul de gunoi. În momentul în care ați prins iconița cu mouse-ul,  coșul de gunoi se va transforma într-un buton de eject gigantic, lucru ce indică că astfel veți elimina dispozitivul de la Mac.

3. Sidebar-ul din Finder

Un dispozitiv extern conectat la Mac va fi afișat întotdeauna în sidebar-ul din Finder sub secțiunea Devices. Dacă obișnuiți să utilizați în mare parte Finder, atunci obișnuiți-vă să eliminați orice dispozitiv extern prin simpla apăsare a butonului eject din dreptului volume-ului aferent.

- Advertisement -

4. File > Eject

Selectați dispozitivul de pe desktop și din bara de meniu Finder alegeți File > Eject “numele dispozitivului.”

5 Modalități De A Elimina Corect Un Dispozitiv Extern De La Mac

5. Command+E

Selectați dispozitivul de pe desktop și folosiți comanda ce implică tastele Command+E pentru a elimina dispozitivul de la Mac.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă