Cum să dezactivați opțiunea de conectare Guest User pe Mac

0
81
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Cum să dezactivați opțiunea de conectare Guest User pe Mac

Ca proprietar de Mac vă puteți lăsa prietenii sau membrii familiei să utilizeze computerul vostru conectându-i ca vizitatori(guests). Dacă acest lucru se întâmplă foarte des cu computerul vostru atunci acesta este daje un inconvenient. Dacă doriți să utilizați doar un singur utilizator pe Mac sau pur și simplu nu mai doriți să aibă nimeni acces la computerul vostru puteți dezactiva opțiunea quest user. În următorul articol vă voi explica cum să dezactivați opțiunea de conectare quest user.

Dezactivați Guest User Din System Preferences

În primul rând trebuie să intrați în System Preferences, iar pentru acest lucru aveți trei posibilități.

  1. Mergeți în bara de meniu și selectați Pictograma Apple > System Preferences.
  2. Selectați System Preferences din Dock-ul cu Aplicații.
  3. Apăsați CMD⌘+Space Bar și tastați System Preferences.

După ce ați intrat în System Preferences prin oricare dintre metodele descrise mai sus urmați pașii:

  1. Selectați Users & Groups.
  2. Apăsați pe Lacătul din colțul din stânga jos, dacă este blocat, și introduceți parola de administrator. Dacă acesta este deja deblocat, treceți la pasul următor.
  3. În partea stângă, sub Other Users, apăsați pe Guest User.
  4. Debifați căsuța Allow guests to log in to this computer. Imediat veți putea observa  în stânga sub Guest User indicativul schimbat în modul Off.
  5. Apăsați pe Lacăt în colțul stânga jos pentru al bloca, prevenind astfel orice altă modificare neautorizată de către voi.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.