PS5 vs. Xbox Scarlett: O Comparație A Viitoarelor Console

0
492
PS5 vs. Xbox Scarlett: O Comparație A Viitoarelor Console

PS5 vs. Xbox Scarlett: O Comparație A Viitoarelor Console

În 2020 cei mai importanți doi jucători din industria de gaming, Sony și Microsoft, vor lansa fiecare câte o consolă pentru jocuri video nouă. Astfel, cam peste un an de acum în colo, vom putea comanda pentru prima dată viitorul Sony PlayStation 5 și viitorul Xbox care în momentul de față se identifică printr-un nume de proiect Xbox Scarlett.

Deși la momentul actual nu se cunosc foarte multe detalii, totuși producătorii au făcut publice parte din specificațiile tehnice ale viitoarelor lor console care se traduc simplu, din numere în performanță. Cu ajutorul acestor informații putem începe să comparăm similaritățile și diferențele dintre cele două viitoare console Xbox Scarlett și PlayStation 5.

Specificații

Există foarte multe specificații ale celor două console pe care nu le cunoaștem încă, cum ar prețul, dar avem suficiente informații pentru a începe o comparație între Scarlett și PS5. Cum veți putea observa în comparația următoare, consolele nu sunt chiar atât de diferite. Ambele suportând ray-tracing de exemplu, care le va permite să simuleze mai bine lumina din jocuri.

PlayStation 5 Xbox Scarlett
Procesor 8-Core AMD Ryzen Zen 2 CPU 1.6GHz AMD Ryzen Zen 2 CPU
Grafică AMD Radeon Navi GPU AMD Arcturus GPU
RAM necunoscut 16GB GDDR6 SDRAM
Stocare SSD 1TB SSD
Unitate Optică Da (4K Blu-ray) Da
Rezoluție Maximă La Ieșire 8K 8K
Frame Rate Maxim 120fps 120fps
Suport VR Da necunoscut
Cloud Gaming PlayStation Now (neconfirmat) Microsoft xCloud (neconfirmat)
Backwards Compatibility Da (Jocurile PS4) Da (Jocurile Xbox, Xbox 360, Xbox One)
Dimensiuni necunoscut necunoscut
Culoare necunoscut necunoscut
Dată Lansare Decembrie 2020 Decembrie 2020

Ambele console vor utiliza SSD-uri lucru ce va fi clar o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește timpul de încărcare a unui joc.

Indiferent de ce consolă veți alege, cu siguranță veți primi un upgrade. Consola Scarlett sugerează o consolă mult mai puternică față de Xbox One X, iar PS5 este fără doar și poate mai puternică ca PS4 Pro.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.