Cum Să Restartezi Sau Să Restartezi Forțat Un Apple Watch

0
73

Cum Să Restartezi Sau Să Restartezi Forțat Un Apple Watch

Vi s-a blocat Apple Watch-ul și nu știți ce trebuie să faceți? Nu vă faceți griji pentru că în cele ce urmează vă voi explica cum puteți restarta Apple Watch-ul chiar și atunci când nu răspunde la simplele comenzi de oprire/pornire.

Atunci când un Apple Watch pur și simplu se blochează într-un mod sau altul, există un mic truc prin care puteți să îl restartați. Dacă prin această restartare lucrurile nu revin la normal se poate încerca și un restart forțat. Dar hadeți să vedem mai concret cum se poate face un restart sau un restart forțat pe un Apple Watch care a rămas blocat și nu răspunde la nicio comandă.

Cum Se Face Un Restart sau Un Restart Forțat Pe Un Apple Watch

Restartați Un Apple Watch

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Side(Lateral) până când pe ecran apar următoarele opțiuni: Power Off, Medical ID și Emergency SOS.
  • Trageți degetul spre dreapta pe Power Off pentru a opri Apple Watch-ul.

  • Dacă ecranul s-a făcut complet negru înseamnă că Apple Watch-ul s-a închis. Acum apăsați din nou pe butonul Side până când logo-ul Apple apare pe ecran și așteptați ca ceasul să se pornească.

Restartați Forțat Un Apple Watch

Nu încercați niciodată să efectuați un restart forțat atunci când Apple Watch-ul își face o actualizare de software watchOS. Actualizarea are loc atunci când pe ecranul ceasului apare logo-ul Apple și în jurul său există un cerc care arata progresul actualizării. Cu acestea fiind spuse, nu folosiți restartatea forțată pe Apple Watch decât în cazul în care procedura standard de restartare nu funcționează.

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Side împreuncă cu Coroana Digitală(Rotița) pentru cel puțin zece secunde.
  • Dați drumul la amândouă butoanele atunci când pe ecranul ceasului va apărea logo-ul Apple.

Prin acești pași simpli ați învățat cum se face un restart și un restart forțat unui Apple Watch care nu mai răspunde la nicio comandă. Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu vă rezolvă problema Apple Watch-ului vostru, atunci cel mai bine este să contactați un service autorizat Apple!

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.