Review: Air Jordan 1 Low

0
459
Review: Air Jordan 1 Low

Review: Air Jordan 1 Low

Debutând pentru prima dată în 1985, Air Jordan 1 Low oferă și în prezent același aspect curat, clasic, familiar dar mereu proaspăt. Cu un design iconic conceput pentru moda casual, Air Jordan 1 Low merge cu orice și nu iese niciodată din stil.

Deși mai mulți utilizatori s-au plâns vis-a-vis de potrivirea mărimilor, personal vă spun că cei comandați de mine sunt exact ce trebuie. Air Jordan 1 Low sunt un model retro realizat corect. Folosește materiale premium, oferă un desing clasic care îl face ușor de asortat, iar confortul general îl face un must-have pentru orice fan Jordan și numai.

Review: Air Jordan 1 Low

Air Jordan 1 Low arată foarte bine pe picior pentru că sunt realizați dintr-o piele de calitate care îi ajută să stea perfect pe piciorul încălțat. Sunt foarte comozi și se pot asorta rapid cu aproape orice ținută, mai ales modelul pe alb. Talpa oferă o aderență foarte bună pe aproape toate suprafețele. Sunt preferați de mulți cunoscători și doriți de mulți ce îi văd în picioarele tale pe stradă.

Dacă sunteți în căutare de o pereche unică de Air Jordans pe care să nu îi aibă toată lumea, atunci modelul low-top Air Jordan1 Retro s-ar putea să fie exact ce căutați. Air Jordan 1 Low se învârt în jurul prețului de 450 lei.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.