Review: Adidas Top Ten Hi

0
505
Review: Adidas Top Ten Hi

Review: Adidas Top Ten Hi

Adidas Originals a lansat modelul Top Ten Hi ca un pantof semnătură pentru zece jucători cheie în anii ’70. După aproximativ 40 de ani pe piață, Top Ten Hi s-au relansat și încă arată foarte fresh și întoarce privirile multora.

Începând ca un frontrunner în baschet și cu un imens succes în liga mare, Top Ten Hi a făcut saltul de pe terenul de baschet direct în strada anilor ’80, creând un stil de viață în jurul său fără a sacrifica elementele clasice esențiale și totodată, accesibilitatea. Extrem de confortabili și stilați, Adidas Top Ten Hi sunt din nou în acțiune și sunt mai buni ca niciodată, păstrând aceeași piele de calitate pe care sunt aplicate elementele distinctive reprezentate de cele 3-Dungi, pielea întoarsă pe vârful pantofului, gulerul detaliat și o limba mare din cauciuc păstrată ca moștenire.

Adidas Top Ten Hi sunt extrem de confortabili și foarte ușori, ceea ce îi face să fie foarte recomandați de cei ce deja îi au în picioare. Datorită pielii de calitate pantoful stă foarte bine pe picior și oferă un suport perfect pentru gleznă, fiind în același timp și suficient de respirabili. Aspectul clasic și variantele de culori disponibile îi fac perfecți pentru mai toate ținutele, putând fi legați în mai multe variante datorită găurilor pentru șireturi proiectate perfect pe pantof.

Adidas Top Ten Hi s-au dovedit de-a lungul timpului un pantof perfect pentru baschet dar și pentru stradă, fiind foarte rezistenți, extrem de confortabili și cu un preț ce merită toată atenția doritorilor. Prețul pentru o pereche de Adidas Top Ten Hi este de aproximativ 400 lei.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.