Blizzard Anunță Diablo 4 Pentru PC, PS4 și Xbox One

0
302
Blizzard Anunță Diablo 4 Pentru PC, PS4 și Xbox One

Blizzard Anunță Diablo 4 Pentru PC, PS4 și Xbox One

Blizzard a făcut un anunț important ieri în cadrul ceremoniei anuale de începere a evenimentului BlizzCon, confirmând Diablo 4 pentru PC, PS4 și Xbox One. Cu toate acestea, cea de-a patra versiune a mega cunoscutului joc RPG nu va apărea prea curând, studioul confirmând că este departe de a fi lansat.

Directorul jocului, Luis Barriga, definește Diablo 4 ca o revenire la “rădăcinile întunecate ale francizei,” plină de “simboluri și ritualuri oculte.” Jocul va începe din sfârșitul lui Diablo 3, văzând întoarcerea fiicei lui Lord of Hatred, Lilith, prezentată pentru prima dată în Diablo 2.

Diablo IV takes place many years after the events of Diablo III, after millions have been slaughtered by the actions of the High Heavens and Burning Hells alike. In the power vacuum, a legendary name resurfaces—Lilith, daughter of Mephisto, the whispered progenitor of humanity.

Cea mai mare schimbare a jocului vine sub forma unei noi abordări în ceea ce privește desenarea lumii, Blizzard promițând că jucătorul se va bucura de o “lume complet deschisă,” împărțită în “cinci regiuni deosebit de periculoase, toate conectate perfect pentru a putea călători neîntrerupt.” Lumea, sau mai exact anumite zone din cadrul acesteia, vor fi împărtășite de alți jucători la fel ca un MMO, ceea ce înseamnă că Studioul confirmă declarația din PC Gamer în care se spunea că jocul nu va dispune de un mod offline.

Jocul păstrează perspectiva izometrică și combină elemente favorabile din toate cele trei titluri anterioare, incluzând o Clasă inspirată din Diablo 2. Jucătorii vor putea să călătorească din regiuni muntoase unde se vor lupta cu world bosses împreună cu alți jucători și vor putea intra în lupte PvP.

“Dacă ești nou seriei, vrem să te simți la fel cum ne-am simțit noi când am jucat prima dată Diablo,” a declarat Barriga. “Dacă ești un fan vechi al seriei, credem că acesta este jocul pe care l-ai așteptat cu adevărat.”

Se pare că fanii vor fi nevoiți să aștepte mult mai mult decât s-ar fi așteptat, jocul aflându-se într-un stadiu incipient de dezvoltare. Blizzard a oferit totuși un mic demo a ceea ce există construit până în acest moment, în timp ce Barriga explica în cadrul BlizzCon că Diablo 4 a fost cât pe ce să nu existe.

Primele Clase dezvăluite până la această dată sunt:

  1. Barbarian
  2. Sorceress
  3. Druid

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.