Cum Să Vedeți Procentajul Bateriei La Un iPhone X, XS, XS Max sau XR? Aici Găsiți Răspunsul!

0
5475
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Cum Să Vedeți Procentajul Bateriei La Un iPhone X, XS, XS Max sau XR? Aici Găsiți Răspunsul!

Vreți să știți câtă baterie mai aveți disponibilă la iPhone, dar nu știți cum să faceți asta? Probabil că deja ați accesat Settings -> Battery așa cum știați de la vechiul iPhone, dar aici ați observat că nu există un buton care să poată activa procentajul afișat lângă baterie! În acest articol vă voi învăța cum să vedeți procentajul bateriei la un iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max sau iPhone XR!

Cum Să Vezi pe iPhone X, XS, XS Max și XR Procentajul Bateriei

Singura modalitate de a arăta procentajul bateriei pe un iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max sau iPhone XR este prin deschiderea Control Center. Pentru a deschide Control Center, trageți în jos de colțul drept al ecranului (unde este afișată bateria). Printre toate scurtăturile disponibile în Control Center se poate observa că în dreptul bateriei este afișat și procentajul!

Cum Să Vedeți Procentajul Bateriei La Un iPhone X, XS, XS Max sau XR?

De Ce A Schimbat Apple Modul De A Vizualiza Procentajul Bateriei?

Eram obișnuiți să vedem procentajul bateriei direct pe ecranul Home al iPhone-ului, acest lucru fiind posibil prin activarea procentajului din Settings -> Battery. Acum, fiindcă Apple a introdus notch pe ultimele generații de iPhone, pur și simplu nu mai există spațiu pe ecranul Home să afișeze și procentajul bateriei. Din această cauză procentajul bateriei a fost mutat de Apple în Control Center!

Autonomina Bateriei iPhone-ul Tău Este Foarte Scăzută?

Poate fi foarte frustrant ca atunci când verificați procentajul bateriei în Control Center acesta să fie mai tot timpul unul foarte mic pe iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max sau iPhone XR. Din fericire însă, există mai multe modalități prin care dispozitivul vostru să aibă o autonomie mai bună. Citiți articolul nostru pentru a afla toate ponturile ce fac ca bateria iPhone-ului tău să aibă o autonomie buna!

Ai Acces Din Nou La Procentajul Bateriei!

Acum știți cumă să vedeți procentajul bateriei pe oricare dintre ultimele modele iPhone. Nu ezitați să împărășiți acest articol pe canalele media pentru că, cu siguranță, mai sunt și alți utilizatori de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max sau iPhone XR în aceeași situație cu voi. Lăsați orice întrebare aveți legată de iPhone X, XS, XS Max sau XR în secțiunea de comentarii de mai jos!

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.