Noul Nike React Element 87

0
955
Noul Nike React Element 87

Noul Nike React Element 87

Toate marile branduri de încălțăminte sport se luptă în fiecare zi să găsească formula magică pentru un sneaker de succes, dar nu prea reușesc. Lucrurile sunt precipitate mai mult pe linia masculină care trece printr-o perioadă cam fără nici o regulă, unde sneaker-și foarte mari și urâți sau cu aspect de șosetă predomină pe rafturile magazinelor, dar nu există nici un model care să rupă cu adevărat piața.

Poate Nike să rescrie istoria cu React Element 87?

Nike React Element 87 vrea să fie un câștigător încă de la început pentru că așa a fost conceput să fie. Ca pantoful să aibă succes Nike a conlucrat cu unul dintre cei mai mari designeri din lume, Takahashi. Elementul cheie al pantofilor React Element 87 este linia estetică dintre trecut și prezent, având o siluetă familiară clienților ce au cumpărat un sneaker realizat din materiale futuriste în ultimii douăzeci de ani. Este ca și cum un algoritm ar fi desenat pantoful bazându-se pe un trend în creștere pentru sneaker-șii masculini.

Talpa ultra-ușoară este una nouă și îmbunătățită—un mix de știință și tehnologie—având în compoziție multă spumă bouncy făcând sneaker-ul extrem de comod și durabil. Practic, Nike a construit React Element 87 pentru jungla urbană prin care să te poți deplasa zi de zi, oriunde, fără nici cel mai mic disconfort.

Noul Nike React Element 87

Tehnologia ce stă la baza întregului confort al acestor sneaker-și este grozavă, dar acest lucru nu este tot ce contează pentru ca pantofii să aibă succes. Cu siguranță cei mai bine îmbrăcați tipi se vor uita în primul rând la acești pantofi pentru a vedea cum arată, cât sunt de cool.

Nike React Element 87 pot părea desprinși dintr-un film sience fiction, dar dacă îi privim cu atenție putem observa că seamănă foarte mult cu pantofii de alergat vintage, ce debutau prin anii ‘80. Acestă combinație de nou-vechi ar trebui să fie suficientă pentru ca sneaker-șii să fie stylish. Cu alte cuvinte, este exact ce se vrea pentru moda zilelor noastre.

Noul Nike React Element 87

Sneaker-șii vor fi disponibili în două variante de culoare: un mix de bej cu alb cuprinși de o subtilă dungă roșie și negrii cu talpă albă. Ambele variante au un element ce va atrage cu siguranță atenția, o suprafață translucidă care este un semn al obsesiei modei curente. React Element 87 s-a prezentat deja ca fiind unul dintre cei mai hot sneaker-și din acest an, chiar înainte de a fi lansați. Este cu siguranță un exemplu strălucitor a ceea ce știe să facă Nike cel mai bine; adică să ia elemente de la un model retro și să îi injecteze  energia momentului, amesetecându-le mai apoi pe amândouă, pentru a face ca să fie sneaker-șii care să vrei să îi porți zi de zi.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: GQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.