State of Decay 2 se Lansează pe 22 Mai pentru Xbox One și Windows 10 și va Costa 29,99 dolari

0
485

State of Decay 2 se Lansează pe 22 Mai pentru Xbox One și Windows 10 și va Costa 29,99 dolari

Mult așteptatul joc exclusiv pentru platforma Microsoft, State of Decay 2 de la Undead Labs’ are în sfârșit o dată de lansare. 

După ce fanii jocului au suferit anul trecut când Microsoft a anunțat o întârziere în ceea ce privește State of Decay 2, acum aceștia se pot bucura pentru că mai este foarte puțin până pe 22 Mai când jocul va fi lansat pe Xbox One și Windows 10.

Confirmarea acestui fapt vine chiar din partea dezvoltatorului jocului care a făcut un anunț prin IGN, anunț care nu este legat doar de data lansării ci specifică și prețul jocului—29,99 dolari pentru versiuna standard.

“Our goal is to build a long-term relationship with the State of Decay community and to foster deeper experiences with the franchise. We believe State of Decay 2 accomplishes this goal by immersing fans in the ultimate zombie survival fantasy, and we want to give more players the opportunity to join in and experience this unique game.”

Stade of Decay 2 va fi disponibil și în versiunea Ultimate Edition pentru 49,99 dolari și va include tot conținutul din versiunea standard, o copie a State of Decay: Year-One Survival Edition, cât și două pachete add-on, Independence și Daybreak. Toți cei ce optează pentru versiunea Ultimate Edition vor avea acces atât la joc cât și la add-on-uri cu câteva zile mai devreme decât cei ce aleg versiunea standard, mai exact pe 18 Mai.

State of Decat 2 va fi parte a programului Xbox Play Anywhere, ceea ce înseamnă că o dată cumpărată o copie a jocului pentru Xbox One sau Windows 10, aceasta oferă acces pe ambele platforme gratuit. Mai mult de cât atât, prin decizia recentă a celor de la Microsoft de a include toate jocurile exclusive automat în Xbox Game Pass, înseamnă că jocul va fi disponibil doar prin abonamentul lunar de 9,99 dolari.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.