Ubisoft Anunță Tom Clancy’s The Division 2

2
406

Ubisoft Anunță Tom Clancy’s The Division 2

Popularul joc The Division va avea o continuare, iar acest lucru este confirmat chiar de către Ubisoft printr-un anunț publicat ieri pe blogul lor.

The Division 2 este anunțat la fix doi ani de la lansarea primului joc The Division și va fi creat de aceeași echipă care a realizat și prima parte a jocului, adică Massive Entertainment, Red Storm și Ubisoft Reflections.

Ubisoft nu dezvăluie foarte multe informații despre The Division 2, dar ne spune că vom putea transfera parte din progresul jocului original în Division 2—cum se va face acest lucru, nu vom ști probabil până la lansare sau poate până la dezvăluirea lui cu ocazia E3 2018.

Nu este o mare surpriză faptul că Ubisoft a decis să continue The Division, deși la lansare a fost foarte criticat de către mulți. Pe parcurs însă lucrurile s-au schimbat în bine pentru că Ubisoft împreună cu Massive Entertainment au foarte sârguincioși și au reușit să repare multe lucruri în The Division. Imediat după lansarea update-ului 1.8 din Decembrie 2017, The Division a fost foarte lăudat și pentru că a adus multe îmbunătățiri și pentru că toate acestea au fost gratuite pentru toți posesorii jocului. The Division beneficiază și de câteva DLC-uri ce pot fi cumpărate separat.

Tot cu ocazia acestui anunț Ubisoft a declarat că posesorii de Xbox One X se vor putea bucura și mai mult de The Division pentru că vor fi aduse îmbunățățiri pentru aceste console.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.