Pentru iubitorii pantofilor înalți de Skating, Vans Full Cab se întoarce

0
813
Pentru iubitorii pantofilor înalți de Skating, Vans Full Cab se întoarce
Pentru iubitorii pantofilor înalți de Skating, Vans Full Cab se întoarce

Pentru iubitorii pantofilor înalți de Skating, Vans Full Cab se întoarce

Deși la bază este un pantof pentru skateri, Vans Old Skool a devenit o încălțăminte aleasă de tot mai mulți tipi la modă.

Pantoful s-a numint inițial Vans Caballero și a fost realizat de Vans pentru prima dată în anul 1989 pentru legendarul skater Steve Caballero—de unde și numele, devenind primul sneaker de skateboarding semnat de un sportiv—iar acum acesta primește o reactualizare de stil, primind câteva detalii contemporane, dar pastrând silueta și stilul pantofului de skating de altădată.

Caballero a fost realizat cu puțină inspirație din sneakerii de basketball, fiind un pantof înalt dezvoltat pentru skating. Mulți skateri nu au fost prea încântați de partea superioară a Caballero și au început să taie din aceasta până când pantoful s-a adaptat perfect străzii și plăcilor de skate, devenind astfel și mult mai ușor. Această modificare i-a inspirat pe Vans și pe Caballero și astfel a ieșit pe piață Half Cab, care a devenit rapid mult mai popular și a influențat întreaga piață modernă a pantofilor pentru skating.

Cu toate că Half Cab a surclasat modelul Full Cab în termeni de popularitate, acest lucru nu a făcut decât să crească interesul pentru relansarea unei noi perechi de OG Full Cab. De-a lungul anilor producția pantofilor de skate înalți din anii ’90 s-a diminuat, iar Vans a oprit aproape în totalitate producția de Full Cab, relansând doar o singură colecție limitată de Full Cab în 2016. În zilele noastre, cu cât un sneaker este mai înalt cu atât este mai bine, iar acest lucru indică faptul că este momentul perfect pentru ca un sneaker supradimensionat să se reîntoarcă pe piață.

Când vă gândiți la un pantof clasic de skate, probabil că vă trece prin cap cauciuc și pânză, dar noul Full Cab oferă o notă de lux, fiind realizat din piele întoarsă, cu note de relief din piele de crocodil și cu o etichetă personalizată nouă, aurie. Pantoful nu este pentru toată lumea, fiind robust, voluminos și arătând mai mult ca o versiune punk rock a unui sneaker de basketball retro decât un pantof tipic pentru skating.

Skaterii au amestecat întotdeauna stilurile—de la grunge la hip-hop—iar Full Cab reușește să combine elegant diferențele dintre cele două stiluri, făcându-l un pantof ce poate fi asortat perfect cu multe ținute și stiluri.

Full Cab va fi disponibil începând cu finalul lunii Noiembrie pentru 95 USD, într-o gamă extinsă de mărimi.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Vans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.