Canyon Ultimate în Ediție Limitată Rapha

0
301
Canyon Ultimate în Ediție Limitată Rapha

Canyon Ultimate în Ediție Limitată Rapha

Canyon împreună cu Rapha au realizat un model Ultimate CF SLX 9.0 pictat manual în nuanțe de gri și roz ce va fi dispinibil în doar 50 de bucăți. Bicicleta va purta ambele logo-uri în nuanța de roz pictate pe cadru, întreaga creație fiind realizată de echipa grafică a companiei Rapha, fiind în ton cu ultimele produse lansate de producătorul de echipamente pentru acest sezon.

Deși modelul Ultimate CF SLX 9.0 nu este cel mai nou model Canyon, el fiind actualizat chiar în această primăvară de Canyon Ultimate CF EVO 10.0, acest lucru nu va obliga cumpărătorii să achiziționeze acest model dotat cu componente vechi, pentru că versiunea Rapha vine cu noul grupset SRAM Red eTap, cu foi semicompacte cu 52/36 dinți și cu roți din carbon Zipp NSW 404. În plus, modelul vine direct echipat Aerocockpit—un ghidon de carbon cu pipă integrată—realizat special de Canyon.

Prețul pentru acesată bicicletă ediție limitată este de 7000 Euro, fiind disponibilă doar membrilor Rapha Cycle Club și doar prin invitație, purtând fiecare numărul membrului care comandă bicicleta.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Rapha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.