UAS Forge 1 Boot – O Gheată Perfectă pentru acest Anotimp cu Semnătura Under Armour

0
757
UAS Forge 1 Boot - O Gheată Perfectă pentru acest Anotimp cu Semnătura Under Armour

UAS Forge 1 Boot – O Gheată Perfectă pentru acest Anotimp cu Semnătura Under Armour

Când auzi de Under Armour, probabil că de gândești întâi și întâi la tehnologie și mai apoi la modă. Acest lucru este oarecum asumat, pentru ca Under Armour a reușit ca în cei câțiva ani de existență pe piața mondială sportswear să aducă echipamente sport de cea mai înaltă calitate, cu cele mai noi tehnologii încorporate și mai mult decât atât, nu s-a oprit doar la echipamente sport ci s-a extins și pe piața de dispozitve purtabile și aplicații mobile. Cu toate acestea, Under Armour nu s-a lăsat și a încercat din răsputeri să fie un brand la modă și să fie o companie elegantă.

În prezent Under Armour lucrează din greu pentru a ajunge la același nivel cu Adidas și Nike în zona de modă. A intrat mai întâi într-o relație puternică cu rapper-ul A$AP Rocky, iar acum face un pas mare cu noul model UAS Forge 1 Boot, semn ce indică că se îndreaptă către direcția bună.

Cel mai nou model Under Armour amestecă foarte bine cantitățile potrivite de sport și stil cu o aură sartorială. Siluetele hibride nu arată întotdeanuna bine, dar Forge 1 reușește să creeze cu adevărat arta minimalstă și modernă a unui sneaker de tip gheată. Pentru prima dată nu există un logo uriaș Under Armour, iar prin lispa graficii de pe sneeker îl face un pantof versatil ce poate fi asociat cu foarte multe ținute. Asta în cazul în care nu ești un logo-lover. Cu partea superioară dintr-o piele închisă navy blue și un guler ultra-înalt rezultă un sneaker high-fashion ce poate sta fără probleme lânga branduri ca Balenciaga sau Acne.

Detalii de genului curelei negre de peste mijlocul piciorului—lucru pe care l-am văzut pe o grămadă de sneakersi pentru basketball ca Nike LeBron Soldier 10—și o talpă din cauciuc potrivită, pot ridică pantoful de la ceva sport la ceva cu adevărat elegant. În plus, talpa de cauciuc nu doar că oferă protecție la frig în această perioadă rece, dar și are un grip foarte bun care nu va lăsa piciorul să alunece în această toamnă târzie.

Gheata Forge 1 Boot este un exemplu perfect despre cum stilul de viață și performanța pot veni împreună pentru a crea ceva ce poate fi purtat confortabil, zi de zi, și în afara sălilor de sport. Modelul va fi disponibil și în variantă low-top.

UAS Forge 1 Boot - O Gheată Perfectă pentru acest Anotimp cu Semnătura Under Armour

Prețul pentru UAS Forge 1 Boot este 1020 lei și poate fi comandat direct de pe Under Armour.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.