Cum Poți Face Un Screenshot (captură de ecran) pe Noul iPhone X

0
5728
Cum Poți Face Un Screenshot (captură de ecran) pe Noul iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max

Cum Poți Face Un Screenshot (captură de ecran) pe Noul iPhone X

Ai intrat în posesia unui iPhone X și esti foarte încântat de cum arată noul ecran și cât de mare este? Vrei să ca prietenii tăi să de pe Facebook sau Twitter să vadă câteva capturi de ecran cu aplicațiile sau setările tale, dar nu știi cum poți face un screenshot pe noul iPhone X? Nici o problemă, îți explicăm în cele ce urmează cum se pot face screenshots-uri pe noul iPhone X(Ten).

Până la această versiune de iPhone, toate screenshot-urile se făceau apăsând butoanele Home și Sleep/Wake. Cum noul iPhone X nu mai dispune de butonul Home, acesta fiind înlocuit de un ecran mult mai mare, modalitatea de a captura imagini ale ecranului s-a schimbat. Iată cum funcționează.

Capturarea ecranelor smartphone-urilor noastre este ceva ce facem mult mai des decât ne-am putea imagina, iar Apple ne-a pus la dispoziție o metodă foarte simplă pentru realizarea unui screenshot pe dispozitivele iOS, prin apăsarea celor două butoane fizice Home+Sleep/Wake, care acum, încet, va rămâne doar istorie. Pe noul iPhone X lucrurile nu diferă foarte mult de ceea ce am putut experimenta până la acest model. Screenshoot-urile sunt posibile tot prin apăsarea a două butoane fizice ale dispozitivului, doar că de această dată, este nevoie de apăsarea butonului de volum de creștere (volume up) împreună cu butonul Sleep/Wake, care după noua prezentare Apple pare să își fi schimbat denumirea în “the side button”. Ține-ți minte acest lucru și când intrați în posesia unui astfel de dispozitiv, screenshot-urile vi se vor părea la fel de ușor de făcut ca și în trecut.

Știm cu toții că noul iPhone X are împărțit ecranul în partea de sus de un spațiu unde se află integrate casca, camera FaceTime și senzorii Face ID, porțiune numită notch, toate acestea nefăcând parte dintr-un screenshot. Captura va uniformiza automat acea porțiune a imaginii ca și cum ar fi parte a ecranului, fără nici o întrerupere sau notch, după cum puteți observa mai jos:

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.