Noul Nike Air Max 270

0
4410
Noul Nike Air Max 270

Noul Nike Air Max 270

Iconica familie Nike Air Max continuă să devină mai iconică—acum cu o remodelare a celui mai povestit model al companiei. Zilele acestea, cu ocazia unui eveniment de prezentare al investitorilor desfășurat la sediul Nike din Beaverton, Oregon, compania sportivă a prezentat oficial noul pantof sport Air Max 270. Deși nu păstrează silueta extremă, hiper-proiectată a lui VaporMax, noul model Air Max 270 este un alt aspect îndrăzneț pentru familia Air Max. În adevărata modă Nike, Air Max 270 aduce un omagiu trecutului tuturor sneakers-ilor în timp ce injectează o notă energică de design modern.

În timpul procesului de design, Nike a denumit noul model de sneakers “Air Max 273,” deoarece pantoful a combinat elemente de la predecesorii săi Air Max 93 și Air Max 180. În cele din urmă, designerii au rămas la 270—menit să reprezinte 270 grade de aer vizibil pe sneaker, o caracteristică ce a fost pentru prima dată inclusă pe modelul Air Max 93.

Hibridul este caracterizat de o suprafață din plasă respirabilă cu găuri accentuate—sub formă de ochi—cu bule Air la călcâi și spumă albă pentru restul tălpii, pantoful fiind marcat pe gleză de denumirea “Air 270.” Acestea fiind spuse, corpul eslatic și construcția slip-on a lui Air Max 270 se află undeva între tinerețea clasică Air Max și vibe-ul futuristic al ultimelor generații Nike. Modelul nu are încă o dată de lansare oficială, dar se presupune ca va fi lansat ca parte a Air Max Day 2018 (Martie 2018).

Pe măsură ce concurența este din ce în ce mai puternică, compania încearcă să profite de succesul gamei sale întotdeauna populare Air Max—există chiar zvonuri cum că Air Max 93 s-ar reîntoarce anul viitor. Proiectul VaporMax a fost o mare îndrăzneală pentru Nike în ceea ce privește stilul neconvențional și, din fericire pentru Nike, se pare că a fost un risc ce a fost plătit. Air Max 270 nu este un pantof la fel de neobișnuit ca VaporMax, dar acest lucru nu înseamnă că nu este demn de prorpiul său hype. Nu este ușor să menții un sneaker de treizeci ani mereu tânăr și fresh, dar până în momentul de față designerii Nike au reușit să facă față cererii și au menținut același entuziasm în randul fanilor Air Max, an după an. La fel ca în cazul tălăpii VaporMax și unitatea supradimensionată de aer a lui 270 va fi realizată în noua fabrică Nike aflată chiar peste drum de sediul central din Oregon.

Air Max este iubit din mai multe motive. Este faimos pentru că a fost primul sneaker Nike ce afișa o bulă imensă de aer vizibil în călcâi—și de faptul că design-ul iconic este realizat de Tinker Hatfield (omul din spatele Air Jordans 3 și până la 15) care a desenat modelul original Air Max 1 și Air Max 90. Așadar, Air Max 270 este o zală importantă în lanțul Air Max, un produs emblematic al formulei de succes Nike: tehnologie de ultimă oră cu atmosferă nostalgică.

Noul Nike Air Max 270

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.