O Schiță cu Noul iPhone Indică Posibilitatea unui Senzor Touch ID Montat pe Spatele Dispozitivului

0
470
Shita iPhone cu Touch ID pe spate

O Schiță cu Noul iPhone Indică Posibilitatea unui Senzor Touch ID Montat pe Spatele Dispozitivului

A apărut pe Twitter o schiță interesantă a posibilului iPhone 8, care indică locașul pe verticală în care va fi montată camera duală și cel mai interesant și explicit aspect, un locaș în care ar putea fi montat senzorul pentru amprentă Touch ID. Poza cu schița vine de la Sonny Dickson, unul dintre zvonerii de încredere în ceea ce privește iPhone.

Zvonurile spun că Apple ar lansa în această toamnă, trei noi dispozitive — dintre care o versiune îmbunătățită a actualului iPhone 7 cu specificații mai bune și un nou model de iPhone cu o formă nouă, ca motiv a împlinirii a 10 ani de existență. Această schiță nu face decât să întărească zvonurile legate de acest nou produs Apple.

Schița prezintă locașul pentru cele două camere poziționate pe spatele dispozitivului, doar că de această dată vor fi poziționate pe verticală și nu pe orizontală. Un design ce indică faptul că Apple se reîntoarce la muchii (ca în cazlul iPhone 4, 4S, 5, 5S, SE), renunțând la corpul rotunjit pe care l-am putut experimenta încă de la iPhone 6. Ce se poate observa din schiță este faptul că dispozitivul, mai exact carcasa din spate, va fi realizată dintr-o singură piesă de aluminiu la fel ca în cazul iPhone SE.

Pe lateralele acesteia pot fi observate liniile antenelor care nu se știe ce curs vor urma. Vor continua în stilul iPhone SE sau se vor duce spre margini așa cum s-a procedat în cazul iPhone 7. Tot din schiță se poate observa foarte clar că noul iPhone nu va fi dotat cu port de 3,5 mm pentru căști ci doar cu portul Lightning.

Un alt lucru interesant ce reiese din schiță sunt dimensiunile, noul iPhone fiind cu jumătate de centimetru mai lat și cu un centimetru mai înalt în comparație cu iPhone 7. Pe această carcasă ce încorporează toate componentele dispozitivului este așteptat un ecran uriaș, pe toată suprafața sa, care să fie întrerupt doar de camera selfie și de grila pentru difuzor. Ecranul va fi mai mult sau mai puțin lat decât la iPhone 7, dar cu siguranță mult mai înalt decât tot ce a lansat Apple până în acest moment în materie de telefoane, mai ales că specialiștii sunt de părere că ecranele înalte sunt viitorul smartphone-urilor.

Din cauza acestui ecran uriaș, Apple trebuie să facă ceva în ceea ce privește senzorul Touch ID. Compania dorește să integreze senzorul Touch ID în ecran, dar este posibil să nu fie suficient timp pentru ca tehnologia să fie finalizată cu succes până la lansarea acestui nou iPhone. Iar schița scoate în evidență acest aspect, putându-se observa un locaș pe spatele carcasei care ar putea să încorporeze senzorul Touch ID, lucru care nu este o noutate în materie de senzori de amprentă, fiind întâlnit și pe alte dispozitive Android. Da, nu este o chestie elegantă și parcă nu este genul Apple, dar nu vom ști cu siguranță dacă acest lucru este adevarat sau nu decât la lansarea produsului, în luna Septembrie a acestui an.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: techcrunch

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.