Clipuri Video Personalizate, Amuzante, Create cu Aplicația Clips de la Apple

0
457
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Clipuri Video Personalizate, Amuzante, Create cu Aplicația Clips de la Apple

Apple a anunțat luna trecută o aplicație pentru editarea clipurilor video numită Clips, dar nu a oferit o dată exactă despre când va fi disponibilă în App Store, spunând pur și simplu “cândva în luna Aprilie”.

Iată că aplicația a fost lansată aseară și deja este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din App Store.

Clips este compatibilă cu iPhone și iPad și permite utilizatorilor să creeze clipuri video personalizate, distractive, cu diferite texte, efecte și elemente grafice puse pe imagine, și realizat în formatul pătrat devenit un standard astăzi și folosit pe majoritatea rețelelor de socializare.

Aplicația permite utilizatorilor să împartă clipurile video pe care le crează cu o serie de servicii, ca YouTube, Facebook, Twitter și Instagram, dar și către alte aplicații third-party, datorită iOS Share Sheet.

Folosirea aplicației este o sarcină ușoară, Clips folosind clipurile video importate din librăria foto sau pe cele înregistrate direct, peste care fiecare utilizator poate să aplice, după cum dorește, filtre și efecte disponibile gratuit. Utilizatorii primesc acces la patru moduri diferite prin care pot aplica efectele: Live Titles, Filters, Overlays și Posters. Acest lucru oferă utilizatorilor o mulțime de posibilități, în funcție de ce efect vor să aplice la început și la sfărșit, practic combinații nelimitate.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.