Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Life: School

0
629
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Life: School

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Toca Life: School. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

Toca Life: School este un al joc distractiv dar în același timp educațional, din populara franciză Toca.

Toca Life: School oferă cinci setări diferite pentru un joc liber sau unul imaginar. Copiii pot vizita o casă, clădirea școlii, un loc de joacă, cantina sau clubul de tineret. Fiecare dintre aceste locații are locuri ce pot fi descoperite; de exemplu, clădirea școlii are o sală de clasă, un hol plin cu dulapuri și o baie. Aici se află elemente de recuzită și alte obiecte împrăștiate peste tot, pe care copiii trebuie să le descopere și să le mute dintr-un loc în altul. Pot să adauge, să înlăture și să interacționeaze cu 32 de caractere pe care pot să le adoarmă, pot să le dea să mănânce, pot să îi facă să cânte, ș.a.m.d., deși acestea sunt mai degrabă ca niște păpuși care nu execută nici un fel de acțiune.

Jocul este întru totul destinat copiilor și este foarte ușor de controlat, iar unele elemente sunt realizate cu mare atenție pentru a-i face mai receptivi și mai atenți la detalii. Jocul oferă multe posibilități, de la a descoperi lucruri noi și până la explorarea locurilor, toate pentru a le dezvolta imaginația și atenția.

În clipul de mai jos puteți vedea trailerul jocului:

3€ – Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.