Opel Karl Rocks Disponibil în Europa Începând cu 12.600 euro

0
546
Opel KARL ROCKS 2017

Opel Karl Rocks Disponibil în Europa Începând cu 12.600 euro

Opel a început să livreze dealer-ilor din Europa primele bucăți din modelul Karl Rocks, prezentat în urmă cu șase luni de zile la salonul auto de la Paris.

Modelul este disponibil pe piața Europeană și se bazează pe modelul normal Karl, prețul său de pornire pleacând de la 12.600 euro.

Pe lângă ornamentele din plastic de care dispune de jur împrejur, șinele argintii pe plafon și jantele noi de 15 inci, Karl Rocks priește și 18 mm în plus pentru garda la sol.

Pe interior se poate găsi o tapițerie din material textil, parguri placate și inscripționate și un sistem audio standard Radio R300. La cerere, cumpărătorii Karl Rocks pot obține un sistem IntelliLink 4.0, care aduce după sine integrare cu smartphone-urile, Apple CarPlay și Android Auto.

Micuțul crossover Opel, poate găzdui cinci pesoane și beneficiază în prețul standard de o banchetă spate ce se poate rabata fracțional 40/60, ridicând volumul total al spațiului de stocare la 1.013 litri.

Printre motorizările disponibile, se găseșteun motor pe benzină de 1.0 litri ce produce 74 cai putere, cuplat la o cutie manuală standard cu 5 rapoarte sau opțional la una automată cu cinci rapoarte. Acesta poate fi ales și în varianta LPG ecoFLEX, ce aduce un consum combinat de 5,9 litri/100 km, iar atunci când funcționează doar pe benzină ajunge la un consum de 4,7 litri/100 km.

Motorizarea LPG ajută micțul crossover Karl Rocks să atingă o distanță de până la 1.019 km între două plinuri și asta datorită unui rezervor pentru benzină de 32 litri și a unuia de LPG de 20 litri.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.