Test de baterie între iOS 10.3 și iOS 10.2.1 [Video]

0
808
Test de baterie între iOS 10.3 și iOS 10.2.1 [Video]

Test de baterie între iOS 10.3 și iOS 10.2.1 [Video]

Apple a lansat iOS 10.3 acum câteva zile și majoritatea utilizatorilor împătimiți de iOS au și instalat noua versiune imediat ce a fost lansată, pentru a putea face o comparație a autonomiei bateriei.

Se știe faptul că versiunea anterioară lansată de Apple, iOS 10.2.1, nu doar că nu rezolva micile probleme de baterie ci din contră, le agrava, actualizarea devenind cu atât mai mult o curiozitate pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone.

Deși poate dura ceva timp până când instalările de iOS să poată fi aplicate și să se poată vedea efectele pozitive sau negative ale noii versiunii, cu ajutorul băieților de la iAppleBytes putem vedea cum evoluează bateria mult mai repede datorită unor teste pe care aceștia le-au făcut și le-au publicat pe canalul lor de YouTube.

În acest test, au fost puse mai multe modele de iPhone unul lângă celălat, un iPhone 5, un iPhone 5s, iPhone 6 și iPhone 6s, cu ambele sisteme de operare, iOS 10.3 și 10.2.1, instalate pe fiecare model în parte.

Ideea lor de a pune mai multe modele de iPhone unul lângă celălat vine după discuțiile generate după fiecare actualizare de iOS, când unele modele de iPhone beneficiază după actualizare și au o durată de viață mai lungă pentru baterie, în timp ce altele suferă pe acest plan.

Metoda folosită de ei este simplă și implică rularea testului de baterie Geekbench până când bateria dispozitivului este golită. Deși rezultatele nu sunt tocmai cele așteptate, merită să urmăriți acest test în care se poate vedea cu exactitate diferența dintre cele două versiuni pe fiecare model de iPhone. Practic, iOS 10.3 este un mic pas în spate în ceea ce privește autonomia bateriei în comparație cu iOS 10.2.1 cu care s-au obișnuit deja majoritatea utilizatorilor. Dar nu este ceva dramatic.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: iAppleBytes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.