Ultimele zvonuri legate de iPhone spun că acesta va avea un Cititor de Amprentă amplasat pe Spate

0
360
Ultimele zvonuri legate de iPhone spun că acesta va avea un Cititor de Amprentă amplasat pe Spate

Ultimele zvonuri legate de iPhone spun că acesta va avea un Cititor de Amprentă amplasat pe Spate

O sursă din interiorul departamentului de producție Apple a adus la cunoștință faptul că compania din Cupertino nu va denumi mult așteptatul iPhone aniversar, “iPhone 8”, ci “iPhone Edition”.

Conform informațiilor primite de iDrop News, iPhone nu va purta cifra 8 în numele său așa cum s-a ma discutat și în trecut, dar va aduce un lucru interesant de care nu s-a știut nimic până în momentul de față.

Astfel, prototipul iPhone Edition aflat în ultima etapă de lucru, va include unele caracteristici menționate de mai demult, ca o cameră duală montată pe verticală și un spate complet din metal (cu toate că s-a zvonit că ar fi vorba de un desing complet din sticlă), dar și un detaliu cu totul nou legat de cititorul de amprentă. Așadar, acest cititor pentru amprentă sau Touch ID cum este denumit de Apple, va fi montat pe partea din spate a dispozitivului pentru prima dată.

Decizia Apple de a trece de la sticlă la metal a fost autorizată din cauza faptului că sticla este mai puțin rezistentă în cazul unui șoc. Un spate din metal s-a dovedit mult mai rezistent, prelungind astfel perioada de utilizare a viitorului flagship Apple, iPhone Edition.

A fost speculat faptul că Apple a dezvoltat și testat o tehnologie ce va încorpora Touch ID-ul sub ecran, dar este posibil ca această tehnologie să fie într-o fază incipientă și nu s-a dovedit a fi o variantă sigură sau suficientă pentru ca dispozitivul să lucreze corect, lucru necaracteristic pentru Apple.

Sunt de acord cu faptul că Apple a ales un design metalic (în locul sticlei) pentru spate, pentru că și metalul este un material ce poate oferi un aspect premium. Accept și posibilitatea poziționării camerei duale pe verticală, dar un senzor pentru amprentă pe spatele dispozitivului mi se pare ceva ce nu face parte din compania Apple pe care am cunoscut-o până astăzi. Dacă acest lucru este sau nu adevărat, nu vom afla cu exactitate decât la lansarea oficială a produsului, deși vor mai apărea zvonuri multe până în toamnă, când este așteptat iPhone Edition.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.