John Degenkolb și noua sa bicicletă custom, Trek Domane SLR ‘Café Racer’

0
424

John Degenkolb și noua sa bicicletă custom, Trek Domane SLR ‘Café Racer’

John Degenkolb primește din partea echipei sale Trek-Segafredo, o bicicletă personalizată care poartă numele de Cafe Racer și care îl va însoți pe toată durata curselor Clasice din World Tour rămase în această primăvară.

Bicicleta, un Trek Domane SLR, este pictată într-un sistem de vopsea unic inspirat de stilul personal a lui Dekengolb și de pasiunea acestuia pentru motocicletele classic café racer, de unde și numele. Conceptul a fost realizat de designer-ul grafic de la Trek, Micah Moran și este inspirat direct de la motocicleta personală a lui Degenkolb cu care acesta obișnuiește să se plimbe în jurul orașului său natal, Frankfurt (Germania).

Cufundat manual într-ul metal lichid, cadrul a primit un strat de bază completat cu “fum întunecat” și stropit mai apoi cu nuanțe de roșu. La final, au fost adăugate câteva detalii grafice, ca numărul “7”, numărul norocos a lui Degenkolb și o insignă pe care este afișată porecla lui, “Dege”.

“Bineînțeles că am îndrăgit bicicleta încă de la început, deoarece este inspirată din cine sunt, pe și în afara bicicletei,” a declarat Degenkolb. “Unii oameni mă numesc ‘un gentleman al vitezei,’ un titlu pe care aș dori să îl onorez cât de mult pot, iar acest lucru îl veți putea observa pe bicicleta mea. Bicicleta poartă și numărul meu norocos 7, inscripționat pe lungimea tubului șeii.”

“Desigur, toată lumea știe că pavatele sunt terenul meu favorit, dar nu sunt sigur că lumea știe că pasiunea mea în afara bicicletelor sunt motocicletele”. “Așadar, să concurez pe o bicicletă al cărui design este direct inspirat de la motocicleta mea personală café racer, acest lucru este cu adevărat extraordinar.”

Degenkolb este căștigător al clasicelor Milano-San Remo și Paris-Roubaix în 2015 și are doar o victorie în acest sezon, obținută în Turul Dubaiului, dar are mai multe podium-uri în diferite curse din acest sezon și multiple finișuri în top 10. Printre acestea, locul șapte în Milano-San Remo și locul cinci în Gent-Wevelgem.

Echipa sa, Trek-Segafredo, a declarat că nu îi va forța pe Alberto Contador sau Degenkolb să treacă la frânele pe disc pentru bicicletele lor, până când aceștia nu se vor simți confortabil cu noile sisteme și nu vor solicita ei această schimbare. Degenkolb a declarat că nu va concura în Clasice pe o bicicletă echipată cu frâne pe disc, deși Trek va produce acest model atât în variantă cu frâne clasice, modelul fiind disponibil în ambele variante pentru consumatori.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.