Movado anunță Connect, un smartwatch cu Android Wear 2.0

0
443
Movado anunță Connect, un smartwatch cu Android Wear 2.0

Movado anunță Connect, un smartwatch cu Android Wear 2.0

Producătorul American de ceasuri Movado a dezvăluit Movado Connect, primul său smartwatch cu touchscreen ce rulează Android Wear 2.0.

Movado Connect este in ceas edge-to-edge, cu un ecran mereu aprins, desenat special pentru Android Wear 2.0. Ceasul va veni cu peste 100 de fețe de ceas preîncărcatre, iar toate acestea vor semăna cu creațiile companiei în materie de ceasuri analogice, toate variațiile primind simbolul iconic al companiei, punctul.

Movado colaborează cu HP în ceea ce privește tehnologia acestor smartwatch-uri, iar Connect vine cu toate caracteristicilie pe care le-ați aștepta de la un device Android Wear. Așadar, veți putea face plăți cu ajutorul Android Pay, îi veți putea cere să efectueze anumite sarcini, să răspundă la întrebări și să vă ghideze prin Google Assistant. Ceasul are acces la toate aplicațiile Wear 2.0, se poate integra cu Google Fit și cu alte aplicații Health și suportă notificările push, permițânt citirea lor.

Connect va fi lansat în această toamnă în cinci versiuni pentru bărbați, prezentate pe curea sau pe brățară și va avea un preț de pornire de 495 dolari. Deocamdată nu se cunosc detalii legate de o versiune mai mică destinată femeilor—va trebui să așteptăm ca Movado să ne dezvăluie mai multe informații.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: iClarified
sursă: Movado

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.