Home Mac A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară
29
0

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

Blizzard Entertainment a anunțat o versiune HD a clasicului joc de strategie (RTS) Starcraft, ce se va numi simplu, StarCraft: Remastered. Jocul va include tot conținutul din jocul original și expansion-ul Brood War.

StarCraft: Remastered va beneficia de o grafică de înaltă definiție 4K, împreună cu sunete, efecte sonore și muzică actualizate. Ca să fie și mai interesant, au fost introduse și noi caracteristici, printre care matchmaking.

“StarCraft este o distilare pură a DNA-ului Blizzard—povestea, echilibrul și toate micile detalii reflectă angajamentul nostru de lungă durată pentru un divertisment epic, fiind o piesă solidă în competiția jocurilor și Esport pentru aproape 20 de ani,” a declarat CEO-ul Blizzard, Mike Morhaime. “Cu lansarea StarCraft: Remastered, modernizăm grafica, efectele speciale, sunetul și suportul online ale jocului original, pentru a ne asigura că fanii jocului și toți jucătorii se vor bucura de StarCraft pentru încă cel puțin 20 de ani.”

Specificații StarCraft: Remastered:

  • Suport Widescreen UHD de până la 4K
  • Noi ilustrații pentru a consolida povestirea în misiunile campaniei
  • “Matchmaking Avansat”
  • Conectare completă la rețeaua online Blizzard
  • Salvări în Cloud pentru campanie
  • Hărți custom-made
  • Keybinds și replays
  • Opt limbi noi în completarea celor cinci care au venit cu jocul original.

“În timp ce îmbunătățirile vor aduce StarCraft în era modernă, gameplay-ul și echilibrul au fost păstrate cu precizie, pentru a oferi o experiență identică veteranilor jucători,” a adăugat Blizzard.

StarCraft: Remastered se află în acest moment în lucru și va fi disponibil din această vară pe Windows PC și Mac. Prețul nu este anunțat deocamdată.

Mai multe detalii despre StarCraft: Remastered puteți afla pe site-ul propriu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

DEZ Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close