A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

0
664
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

Blizzard Entertainment a anunțat o versiune HD a clasicului joc de strategie (RTS) Starcraft, ce se va numi simplu, StarCraft: Remastered. Jocul va include tot conținutul din jocul original și expansion-ul Brood War.

StarCraft: Remastered va beneficia de o grafică de înaltă definiție 4K, împreună cu sunete, efecte sonore și muzică actualizate. Ca să fie și mai interesant, au fost introduse și noi caracteristici, printre care matchmaking.

“StarCraft este o distilare pură a DNA-ului Blizzard—povestea, echilibrul și toate micile detalii reflectă angajamentul nostru de lungă durată pentru un divertisment epic, fiind o piesă solidă în competiția jocurilor și Esport pentru aproape 20 de ani,” a declarat CEO-ul Blizzard, Mike Morhaime. “Cu lansarea StarCraft: Remastered, modernizăm grafica, efectele speciale, sunetul și suportul online ale jocului original, pentru a ne asigura că fanii jocului și toți jucătorii se vor bucura de StarCraft pentru încă cel puțin 20 de ani.”

Specificații StarCraft: Remastered:

  • Suport Widescreen UHD de până la 4K
  • Noi ilustrații pentru a consolida povestirea în misiunile campaniei
  • “Matchmaking Avansat”
  • Conectare completă la rețeaua online Blizzard
  • Salvări în Cloud pentru campanie
  • Hărți custom-made
  • Keybinds și replays
  • Opt limbi noi în completarea celor cinci care au venit cu jocul original.

“În timp ce îmbunătățirile vor aduce StarCraft în era modernă, gameplay-ul și echilibrul au fost păstrate cu precizie, pentru a oferi o experiență identică veteranilor jucători,” a adăugat Blizzard.

StarCraft: Remastered se află în acest moment în lucru și va fi disponibil din această vară pe Windows PC și Mac. Prețul nu este anunțat deocamdată.

Mai multe detalii despre StarCraft: Remastered puteți afla pe site-ul propriu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.