Jocurile Gratuite ale lunii Aprilie pentru Xbox One și Xbox 360 cu Xbox Live Gold

0
453
Jocurile Gratuite ale lunii Aprilie pentru Xbox One și Xbox 360 cu Xbox Live Gold

Jocurile Gratuite ale lunii Aprilie pentru Xbox One și Xbox 360 cu Xbox Live Gold

După trei luni cu oferte excelente ca Layers of FearEvolve, Project Cars sau Deathtrap prin Games with Gold, Microsoft continuă să ofere jocuri gratuite tuturor abonaților săi și în luna Aprilie. Patru jocuri noi intră și în această lună rând pe rând, două pentru Xbox One și două pentru Xbox 360, dar care pot fi jucate prin programul de compatibilitate.

Captivantul joc de acțiune-aventură Ryse: Son of Rome va intra chiar pe 1 Aprilie și va fi disponibil gratuit până la sfărșitul lunii. Ryse: Son of Rome te pune în rolul unui outlier, un soldat Roman ca un lup singuratic, pe nume Marius Titus, care încearcă să salveze un imperiu ce se prăbușește și care dorește să își răzbune familia ucisă. Jocul se bazează pe lupte corp la corp cu inamici de toate felurile într-un cadru third-person.

Ryse: Son of Rome costă în mod normal 20 euro și este gratuit din 1 și până pe 30 Aprilie.

Imediat după jumătatea lunii, mai exact pe 16 Aprilie va intra gratuit The Walking Dead: Season 2, care continuă povestea lui Clementine, o tânără orfană din apocalipsa zombie, într-o continuare ce a câștigat titlul de Game of the Year. Alegerile și acțiunile tale au impact asupra poveștii în timp ce ești supus în mod constant unui test de supraviețuire într-o lume care pur și simplu a înebunit. Faceți cunoștință cu alți supraviețuitori, descoperiți noi locații și luați decizii înspăimântătoare în această excelentă serie fornată din cinci părți.

The Walking Dead: Season 2 costă în mod normal 25 euro și este gratuit din 16 Aprilie și până pe 15 Mai.

Posesorii de Xbox 360 și numai, se pot bucura în prima parte a lunii Aprilie de Darksiders, urmat mai apoi în cea de-a doua jumătate a lunii de Assassin’s Creed: Revelations. Ambele jocuri sunt disponibile prin programul de compatibilitate, așadar pot fi jucate și pe Xbox One.

Din 1 și până pe 15 Aprilie, luați sabia lui War și căutați răspunsurile în Darksiders. Dezonorat după încheierea prematură a lumii, War trebuie să se întoarcă în era post-apocaliptică a Pământului pentru a-i căuta pe cei responsabili de provocarea dezastrului ce va urma. Luptând cu îngeri și demoni pentru a scăpa de vina dezastrului ce o poartă pe umeri, War este controlat într-un joc de acțiune RPG, în care trebuie să câștigi putere, să cauți upgrade-uri și să mânuiești un arsenal legendar pentru a-ți curăța numele.

Assassin’s Creed: Revelations intră 16 Aprilie și va fi disponibil până pe 15 Mai, într-o ultimă aventură în care Ezio Auditore se reîntoarce să descopere secretele nedescoperite ale maestrului assassin. Explorați Constantinopolul, Cappadocia și Masyaf, aducând asasinul renascentist prin ținuturile originalului maestru.

Pentru mai multe descărcări pentru jocuri Games With Gold, verifică jocurile lunii Martie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.