iPhone SE Dublează Spațiul de Stocare și Păstrează același Preț

0
573

iPhone SE Dublează Spațiul de Stocare și Păstrează același Preț

Așa cum s-a anticipat, Apple va lansa linii noi de produse fără un eveniment media, iar ca parte a anunțului legat de lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED în Ediție Limitată într-o nou finisaj din aluminiu roșu, Apple a anunțat în această dimineață și o nouă actualizare pentru modelul iPhone SE.

iPhone SE este cel mai accesibil model de iPhone disponibil pe piață, având aproape aceleași caracteristici ca ale modelului iPhone 6s, iar acum acesta primește modificări pe partea de stocare. Astfel, modelul de 16GB este înlocuit de o variantă de 32GB, iar cel de 64GB cu una de 128GB, iar acestea vor fi disponibile începând cu 24 Martie. Pentru prima dată Apple renunță definitiv la varianta de stocare de 16GB pe un iPhone.

iPhone SE dispune de un ecran de 4-inci cu o rezoluție de 1.136 x 640 pixeli și un ecran Retina cu 326 ppi, într-o carcasă identică iPhone 5S, dar cu hardware la fel ca iPhone 6s. Astfel, sub carcasă se găsește un chip A9, un coprocesor pentru mișcare M9, suport NFC pentru Apple Pay, aceeași cameră principală de 12 megapixeli 1.22µ pixel și multe altele. Spre deosebire de iPhone 6s, camera frontală de pe iPhone SE dispune de un senzor de doar 1,2 megapixeli, dar care beneficiază de capacitățile procesorului A9 și are suport pentru blițul ecranului activat în condițiile de lumină scăzută.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.