Apple Lansează iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED în Ediție Limitată

0
509

Apple Lansează iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED în Ediție Limitată

Apple a lansat astăzi un iPhone 7 Red în ediție limitată. Noul finisaj din aluminiu de culoare roșie este valabil atât pentru iPhone 7 cât și pentru iPhone 7 Plus începând cu 24 Martie și vine ca un efort de strângere de fonduri pentru Fondul Global. Prin această lansare, Apple va contribui cu o parte din vânzările acestor modele de iPhone 7 Red, pentru lupta împotriva SIDA și HIV.

Cele două noi iPhone-uri Red vor veni în variante de 128GB și 256GB și vor avea un preț de pornire de 749 de dolari în Statele Unite. Acest model special nu va fi disponibil peste tot în lume, ci doar în puțin peste 40 de țări începând cu finalul lunii Martie. Printre acestea se află AustraliaBelgiaCanadaChina, ElvețiaEmiratele Arabe Unite, FranțaGermaniaHong KongItaliaJaponia, Marea Britania, MexicOlandaNoua ZeelandăRusiaSingaporeKorea de Sud, SpaniaSuediaTaiwan și Thailanda. La finalul lunii Aprilie iPhone 7 Red va intra și pe piața din Brazilia, Chile, Columbia, India, Turcia și încă câteva țări.

Apple este un partener puternic pentru Fondul Global și de-a lungul timpului a avut o varietate de produse lansate în culoarea roșie, inclusiv iPod-uri, carcase, cășit sau boxe. La finalul anului trecut Apple a sărbătorit acest parteneriat cu Fondul Global, donând parte din veniturile obținute din vânzările de aplicații, descărcările exclusive și din cele mai recente accesorii lansate. Tototdată, Apple a donat peste 130 de milioane de dolari Fondului Global, devenind astfel cea mai mare corporație donator din întreaga organizație.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.