ColorWare lansează un iPhone 7 Plus Retro Edition cu aspect vintage și un preț de 1.899 dolari

0
253

ColorWare lansează un iPhone 7 Plus Retro Edition cu aspect vintage și un preț de 1.899 dolari

Vrei un iPhone mai deosebit decât ceea ce oferă Apple? Ei bine, poți să faci acest lucru pentru că ColorWare a introdus de curând un model personalizat sub denumirea de iPhone 7 Plus Retro Edition.

iPhone 7 Plus Retro Edition îmbină culorile vintage și logo-ul Macintosh al anilor ’80, într-o variantă ce costă 1.899 de dolari.

Designul include o culoare bej aplicată peste originalul negru al iPhone-ului, un logo Apple sub formă de curcubeu reprezentând acea perioadă și paisprezece linii de culoare gri trasate pe ambele laterale ale dispozitivului. Toate aceste detalii fac ca modelul să coste 1.899 de dolari, fiind disponibil pentru o perioadă limitată de timp, iar primele 25 de dispozitive vândute vor avea marcate câte un număr de autenticitate.

iPhone 7 Plus Retro Edition va fi liber de rețea, va fi disponibil doar în variantă cu 256GB spațiu de stocare și va fi livrat în 2-3 săptămâni după plasarea comenzii.

În ce constă procesul de personalizare, aflăm chiar de la ColorWare:

ColorWare trece produsul printr-un proces intens de dezasamblare, curățare, mascare, vopsire și inspecție. Apoi, produsul este polișat și reasamblat. Produsul trece printr-un proces final de inspecție și este împachetat în ambalajul original.

iPhone 7 Plus Retro Edition include EarPods, un cablu Lightning la USB, un USB Power Adapter, documentația aferentă produsului și certificat de garanție ColorWare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: ColorWare
via: MacRumors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.