Cum Să Repari Error 107 pe Xbox One S

0
576

Cum Să Repari Error 107 pe Xbox One S

Xbox One S este ultimul model de consolă pentru jocuri de la Microsoft, este cu 40% mai mică decât predecesorul său Xbox One și oferă o mai bună calitate grafică. În ciuda progreselor vizibile, Xbox One S nu este o consolă lipsită de erori software, dar care sunt reparate în timp prin actualizări de software.

Cu toate acestea sunt cazuri în care apar astel de erori și datorită unor jocuri cu probleme, iar un exemplu bun este cel al erorii 107 (error 107) semnalată de mai mulți utilizatori. Se pare că această eroare este predominantă doar pentru un singur joc: Roblox, dar nu este exclus ca această eroare să apară și în alte situații.

Ce puteți face în cazul în care vă întâlniți cu această eroare 107 și în alte jocuri? Vă oferim soluția în cele ce urmează.

Error 107 este un cod specific pentru problemele legate de modul multiplayer, oprind permisiunea de a accesa și a juca jocul respectiv în modul multiplayer.

Cum să reparați error 107 pe Xbox One S

Majoritatea celor care s-au întâlint cu această eroare au rezolvat problema închizând consola din meniul Xbox, iar după redeschidere s-au logat cu un profil diferit și au restartat jocul.

Verificați dacă jocul este actualizat la ultima versiune disponibilă, iar dacă nu faceți acest lucru manual. În cazul în care aceste două soluții nu oferă rezolvare pentru problema voastră, schimbați opțiunea “Share stuff people make” pe everybody.

Te-ai confruntat cu această eroare și ai găsit o altă rezolvare? Nu ezita să ne-o spui și nouă printr-un comentariu în secțiunea de mai jos.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.