Noile iPad Pro de la Apple foarte aproape de lansare

0
344
Noile iPad Pro de la Apple foarte aproape de lansare

Noile iPad Pro de la Apple foarte aproape de lansare

Au apărut câteva informații legate de un posibil eveniment Apple chiar în această lună, eveniment în cadrul căruia s-ar putea ca Apple să ne facă cunoștință cu noile generații de iPad.

Informațiile vin de la niște surse de încredere și spun că Apple pregătește o nouă lansare de produs undeva între 20 și 24 Martie. Acest lucru întărește zvonul anterior legat de un eveniment ce va avea loc în această primăvară, în cadrul căruia ar putea fi lansate patru noi modele de iPad Pro. Această lansare ar putea decurge altfel decât suntem obișnuiți de către compania din Coupertino, noutățile având șansa de a fi prezentate doar prin comunicate de presă și nu printr-un eveniment media dedicat.

Se poate exclude din start lansarea unui nou iPhone, pentru că nu există nici un motiv concret pentru ca Apple să devieze de la evenimentele anuale de actualizare a smartphone-urilor sale. Cu toate acestea, un nou Apple TV ar putea face parte din lista de produse, deși majoritatea informațiilor și zvonurilor apărute în ultimele luni sunt strict legate de o line nouă de iPad-uri ce vor purta toate Pro în dreptul numelui.

Toată lumea din .com este de părere că Apple va introduce un iPad Pro de 9,7 inci restructurat, un nou iPad Pro de 12,9 inci și un model complet nou de 10,5 inci. În plus față de aceste modele, blogul Japonez Macotakara sugerează că Apple pregătește și o nouă linie de curele pentru Apple Watch prezentate tot cu această ocazie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Sursă: MacRumors

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.