Cum ar putea arăta modul Dark Mode pe iOS 11 și iPhone 8 cu ecran OLED

0
406
Cum ar putea arăta modul Dark Mode pe iOS 11 și iPhone 8 cu ecran OLED

Cum ar putea arăta modul Dark Mode pe iOS 11 și iPhone 8 cu ecran OLED

Apple va lansa în acest an noua generație de smartphone-uri—iPhone 8—iar odată cu această lansare vom primi și o actualizare pentru popularul sistemu de operare iOS.

iOS ajunge în acest an la versiunea 11 și ar putea aduce un nou mod întunecat—dark mode—pentru fundalu iPhone-ului și al iPad-ului, mod asemănător cu cel întâlnit pe Apple TV. Cum circulă tot felul de concepte ale acestui nou iPhone, putem vedea acum și un posibil aspect al sistemului de operare sub această caracterstică, “dark mode”.

Imaginile postate de designerul UI/UX Viaanney le Masne pe site-ul Medium prezintă un iPhone fără margini, iar conceptul rezultat oferă o idee mai clară a cum s-ar putea să arate un mod întunecat pe iPhone atunci când sunt combinate un ecran OLED și un design non-ramă.

Acesta explică că alegând un fundal negru pentru ecranul OLED, contrastul dintre marginile ecranului și carcasă va fi atât de fin încât nu vei mai putea realiza până unde se întine acesta cu exactitate. Acest lucru este datorat și faptului că ecranele OLED nu mai emit nici o lumină din spate, ceea ce face ca ecranul să pară regulat.

Apple ar trebui să anunțe pentru prima dată iOS 11 în cadrul conferinței Worldwide Developers Conference (WWDC) ce va avea loc pe 5 Iunie în San Jose, California. Lansarea oficială ar trebuie să vină în luna Septembrie atunci când un nou iPhone 8, de 5,8 inci va fi prezentat pentru prima dată întregii lumi.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.