Tera Vine pe Xbox One și PlayStation 4 în cursul Acestui An

0
382

Tera Vine pe Xbox One și PlayStation 4 în cursul Acestui An

Conform anunțului făcut de editorul En Mass Entertainment, MMORPG-ul de acțiune Tera va veni, în cursul acestui an, pe Xbox One și PlayStation 4.

Spre deosebire de unii predecesori sau contemporani MMORPG, Tera va folosi în special ceea ce ei îl numesc ca un sistem “action combat”. Jucătorii trebuie să își mențină caracterele într-o mișcare constantă și să încerce să ajungă în pozițiile ideale pentru a înconjura și pentru a lovi puternic inamicul, nu doar să aștepte ca aceștia să își epuizeze puterile lovind doar din când în când. Trailerul pregătit pentru Xbox One și PS4 prezintă faptul că Tera este cu adevărat un joc de acțiune pură, într-o lume vastă, fantastică, plină de bătălii epice și caractere concepute pentru acțiune. Totodată, trailerul debutează alături de un anunt:

Deși inițial jocul a fost lansat sub o taxă, mai târziu a fost tranzitat către un model free-to-play. Verisiunile ce vor veni pe Xbox One și PlayStation 4 vor fi și ele introduse în aceeași categorie, free-to-play, dar bineînțeles, la fel ca toate jocurile ce intră în această categorie, și Tera va avea unele limitări pentru conturile gratuite. Unele dintre aceste limitări vor fi întâlnite Trade Broker (magazinul și locul de licitație din joc), unde jucătorii cu conturi libere vor avea acces doar la o mică parte dintre lucrurile disponibile aici, în timp ce categoria Elite (cu abonamente de 14,99 dolari/lună) va beneficia de elemente individuale sau îmbunătățiri de cont. Diferențele dintre un cont Gratuit și un cont Elite pot fi comparate accesând site-ul oficial al jocului.

În ceea ce privește controlul jocului, editorul a declarat că jocul a fost reconstruit din temelii, în scopul de a adapta diferitele scheme de control. Dacă sunteți posesori de Xbox One sau PlayStation 4, vă puteți înregistra pentru versiunea closed beta pentru console direct de pe pagina Tera. În momentul de față nu se cunoaște o dată oficială de lansare pentru versiunea beta și cu atât mai puțin pentru lansarea propriu-zisă a jocului, informații find doar la nivelul de “sometime in 2017”. Până la lansarea oficială, puteți juca gratuit Tera pe PC, descărcând jocul direct de pe pagina dezvoltatorului sau din Steam.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.