TAG Heuer Se Prăgătește De Lansarea Noului Smartwatch Connected

0
456
TAG Heuer Se Prăgătește De Lansarea Noului Smartwatch Connected

TAG Heuer Se Prăgătește De Lansarea Noului Smartwatch Connected

Compania Elvețiană TAG Heuer se pregătește să lanseze cea de-a doua generație de ceasuri smart Connected ce rulează Android Wear, chiar pe 14 Martie.

Ceasul păstrează același desing ca și modelul original, doar că există câteva indicii ce spun că de data aceasta modelul va fi mai potrivit pentru încheieturile femeilor. În trecut, Jean-Claude Biver, CEO-ul TAG, a declarat că ceasul ar putea avea și versiuni mai mici ale carcasei, în culori și caracteristici diferite, perfecte pentru încheieturile mult mai fine ale femeilor.

Ceasul cu design rotund poate lua oricând aspect de ceas mecanic în cazul în care aspectul digital nu se potivește cu un anumit evenimet sau ținută. De asemenea, noua serie Connected va oferi mai multe caracteristici, inlcusiv suport pentru Android Pay și GPS.

TAG Heuer Connected 2 va fi un ceas destul de scump, mult peste prețurile smartwatch-urilor existente pe piață, dar probabil nu mai scump decât prima versiune (2500 dolari). Primul model a întrecut așteptările (modeste, desigur) companiei, iar aceast urmaș nu are nevoie de vânzări masive pentru a-și justifica existența.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: 9to5google

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.