iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

0
385

iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

În fiecare an, cu luni de zile înainte de lansarea următoarei generații de iPhone, apar pe internet imagini cu noi concepte desenate de graficieni, ce au ca scop principal scoaterea în evidență a celor mai noi caracteristici zvonite.

iPhone 8 sau mai nou iPhone Edition, este așteptat în această toamna—luna Septembrie este luna în care Apple a prezentat an de an câte un nou model iPhone—dar până atunci putem vedea o mică bucățică din ce ar putea fi dispozitivul lansat în 2017. Până la prezentarea oficială mai sunt șase luni de zile, timp suficient pentru noi imagini și clipuri video cu concepte uimitoare ieșite din mânile unor oameni dedicați acestor dispozitive.

Până în momentul de față știm despre iPhone 8 că va veni într-o versiune ce va avea aceleași dimensiuni ca ale actualului iPhone 7 Plus doar că ecranul vă fi mai mare, de 5,8 inci, nu va mai avea margini și va avea integrat un senzor Touch ID direct sub ecran. iPhone 8 va avea cameră duală și va beneficia de încărcarea wireless.

Imaginile create de Benjamin Gesink pentru iDropNews scot în evidență dimensiunile și forma ecranului, amplasarea camerei pe spatele dispozitivului și chiar acea culoare Jet White despre care s-a discutat în trecut pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Deși imaginile nu prezintă decât un concept, ele pot reflecta un design posibil. În timp ce alții au creat imagini ce reflectă doar un viitor îndepărat al iPhone-ului, Gesink a reușit să pună împreună o colecție de imagini bazată pe numeroasele zvonuri lansate de-a lungul timpului.

Rezultatul este uimitor.

Privind imaginile, este ușor de observat ecranul mare și fără marginii laterale, cu părțile superioare și inferioare îngustate și cu zona funcțională încastrată în partea de jos e ecranului evidențiată perfect.

Lansarea modelului iPhone 8 este așteptată undeva în jurul lunii Septembrie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: iDropNews

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.