Opel Crossland X, motorizări, detalii și un preț de pornire de 16.850 Euro

0
2562
Opel Crossland X, motorizări, detalii și un preț de pornire de 16.850 Euro

Opel Crossland X, motorizări, detalii și un preț de pornire de 16.850 Euro

În urmă cu aproape două luni de zile făceam cunoștință cu noul Opel Crossland X, iar astăzi aflăm primele detalii legate de motorizările și prețurile acestui nou, sub-compact SUV.

Astfel, versiunea cea mai simplă a noului Crossland X are un preț de pornire de 16.850 euro, ceea ce înseamnă că este cu 2.140 euro mai ieftin decât fratele său Mokka X. Pentru această sumă, Opel pune la dispoziție un motor de 1,2 litri ce dezvoltă 80CP și o cutie de viteze manuală în cinci rapoare, dar și climatronic, sistem audio cu conexiune Bluetooth, geamuri electrice, faruri de zi cu LED și mai multe sisteme de siguranță.

Printre motorizările disponibile pe noul Corssland X se mai găsesc, un motor de 1,2 litri turbo ce dezvoltă 108CP și 205 Nm, respectiv 128CP și 230 Nm. Cel din urmă are nevoie de 9,1 secunde pentru a atinge 100 km/h și atinge o viteză maximă de 206 km/h.

Cel mai ieftin diesel pleacă de la 19.300 euro și vine cu un motor de 1,6 litri ce dezvoltă 98CP și un cuplu de 254 Nm. Același motor vine și în varianta de 118CP și 300 Nm. În funcție de versiunea aleasă, Crossland X poate fi dotat cu o cutie de viteze manuală în cinci rapoarte sau una automată în șase rapoarte.

Opel aferă servicii OnStar ce pot fi găsite pe echiparea Edition, iar printre acestea se găsesc serviciul de apel de urgență 24 de ore, controlul de la distanță pentru încuietoarele portierelor, dar și un nou serviciu personal ce permite utilizatorilor să contacteze un consultat pentru a alege un hotel și pentru a rezerva o cameră sau pentru a găsi un loc de parcare. Tot ca dotări suplimentare disponibile pe Crossland X sunt hotspot 4G LTE Wi-Fi, IntelliLink infotainment cu un ecran touchscreen de până la 8 inci, Android Auto, Apple CarPlay și suport pentru încărcarea wireless a smartphone-urilor.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.