Microsoft Descrie Project Scorpio ca Prima și Singura Consolă 4K Adevărată

0
253
Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Microsoft Descrie Project Scorpio ca Prima și Singura Consolă 4K Adevărată

Pe măsură ce ne apropiem de E3 (13 Iunie 2017), vedem că și Microsoft se pregătește de ceva important pentru acest evenimet. Astfel, mult anticipata consolă ce poartă numele de cod Xbox Scorpio, a apărut sub forma unui videoclip pe pagina oficială microsoftstore.com, acompaniată de o mică descriere și chiar de înregistrarea email-ului pentru notificările privind lansarea oficială.

Xbox Scorpio ar trebuie să livreze în mod nativ sau aproape nativ efecte vizuale 4K, cu alte cuvinte, puterea de a zdrobi efectele crude ale realității virtuale indiferent de unghi. Cu un procesor central complet nou și găleți întregi de cai putere mâncători de pixeli, se anunță un monstru în ceea ce privește gaming-ul, în teorie, depășind cu mult propriul 4K al Sony PlayStation 4 Pro.

Argumentele pro și contra s-au denzlănțuit în online despre cum folosește PS4 Pro efectele vizuale 4K, unii susținând că Pro face doar un upscaling în timp ce alții sunt că este o redare nativă 4K. Nu același lucru s-ar spune despre Xbox Scorpio, cel puțin din informațiile dezvăluite de Digital Foundry care spun că Scorpio ar folosi o metodă de randare de sine stătăroare. Lucrurile pot fi cât se poate de clare în ceea ce privește noul Xbox, pentru că Microsoft dorește cu disperare să aducă o consolă care să fie mult peste competitorul său și susție cu tărie că noul Xbox este “prima și singura consolă adevărată 4K”.

Va fi sau nu Xbox Scorpio o mașină nativă 4K de jocuri? Nu vom ști deocamdată acest lucru, sperăm să aflam până în vară mai multe detalii, dar orișicum, consola nu va ajunge în fața televizoarelor 4K mai repede de finalul anului 2017, acesta fiind cel mai sigur aspect!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.